Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket" - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Ahha! Segmen kali ini bukan segmen sebarang ni. datangnya daripada pakar SEO malaysia ni. Aku dah tentulah rasa bersemangat nak join segmen ni sebabnya ada 1 "janji" daripada top blogger ini. katanya, siapa yang join segmen ini, akan dapat trafik mencanak! secara tiba-tiba! wow! Hebat kan?

Ok. Sebelum tu, kenalah tahu, apa syarat-syarat nak join segmen ni kan? ini adalah syarat-syaratnya:

  • Peserta mesti ada blog.
  • Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  • Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  • Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  • Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  • Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Ahha! senang je kan? Jadi tunggu apa lagi? Jomlah join ramai-ramai. hehehe. dan untuk sifu Hasrulhasssan, ini adalah URL yang ingin diroket:

http://www.ceritaejoy.com/2017/03/tips-mudah-buat-duit-dengan-lynkmy.html
loading...

15 ulasan:

  1. good luck..semoga trafik semakin meroket

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih..memang betul2 meroket! hehe

      Padam
  2. elsa pun join jugak! semoga capai target PV :)

    singgah :* http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/my-boyfriends-girlfriends-bloglist.html

    BalasPadam
  3. Hi ejoy.


    Good luck. Semoga traffik blog awak meroket ! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hye..

      terima kasih! memang betul2 meroket la..hehehe

      Padam
  4. Ok siap sedia .. dalam masa 5 minit dari sekarang saya akan berikan trafik meroket seperti dijanjikan.

    One time je ye .. ia bukan trafik stabil.
    ..
    Semoga dapat manfaat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha..betul la abg hasrul hassan! meroket betul! terima kasih! hehehehe

      Padam
  5. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com