Lirik lagu Gemuruh-Amy search & Awie Wings - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Lirik lagu Gemuruh-Amy search & Awie Wings

Lirik lagu Gemuruh-Amy search & Awie Wings

Lirik lagu Gemuruh-Amy search & Awie Wings | Eh, dah kenapa aku nak kongsikan lirik lagu pula ni kan? Yang sebenarnya, filem Rock Bro punya pasal la ni! Filem dah lama habis? Eh! Aku kalau dah minat dengan satu-satu benda tu, memang aku akan ulang-ulang tengok! Hahaha. Itu aku. Ok, dalam filem Rock Bro, part sebelum jijoe eksiden tu, dia nyanyi lagu ni, Gemuruh-Amy search & Awie Wings. Ok, dan ini liriknya. Bolehlah kita karaoke dalam kereta lepas ni.

Gemuruh-Amy search & Awie Wings.


Di dalam gerimis
Penuh rahmat, dia tersentuh
Cendawan alpa,
Sesegar pagi, yg permai damaikan
Tunggul di pinggir rimba
Lantas mendambarkan
Cinta sempurna Dari jiwa Bakal Surinya

Di dalam kelambu
Menunggumu, dia kesali
Hilang bayangan
Pedoman, ikhtiar dan arah
Persis si buta mengangankan
Hidup sederhana,
Menjamahi Hari hari Mimpi Mimpinya..

Oh sendiri meratapi
Sekalungan sengsara
Dan menelan siksa
Pahit maung madah pujangga

Terbukti kasih
Yang hanya serampang berbisa
Mengukir Gerigis besi kaca
Dan pawaka

Tak tersedar menyeresapi ke pusar keinsanan

Membibitkan titis-titis sepekat warna darah dan dosa

loading...

3 ulasan:

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com