Gambar sekitar majlis pernikahan King coco dan pasangan. - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Gambar sekitar majlis pernikahan King coco dan pasangan.

Gambar pernikahan King coco dan pasangan

Gambar sekitar majlis pernikahan King coco dan pasangan | Yang sebenarnya, siapa king coco ni? Persoalan ini sebenarnya banyak bermain di fikiran ramai orang. Kenapa nama dia tiba-tiba viral? Apa cerita disebalik nama king coco ni? Selepas nama dia disebut-sebut, terkini king coco telah pun mendirikan rumah tangga bersama pasangannya capt azrin. Namun begitu, cerita mengenai beliau tidak terhenti disitu. Kenapa dan mengapa?


Siapa sebenarnya King coco ni?


Selepas mencari dan mencari siapa sebenarnya king coco ni, barulah aku jumpa dengan jawapannya. Nama beliau mula terkenal selepas video “mix mat saleh”nya bertujuan untuk mempromosikan 1 produk. Sebutan perkataan beliau dalam video itu yang dikatakan kononnya “mix mat saleh”.

Gambar pernikahan King coco

Gambar pernikahan King coco

Gambar pernikahan King coco

Gambar pernikahan King coco

Namun cerita itu masih belum kuat. Cerita panas yang lain yang sebenarnya menaikkan nama king coco ni. Mengenai cerita tu, tak mahulah aku kongsikan dekat blog ceritaejoy ni, sebabnya, takut aku kalau dibalikkan apa yang terjadi tu pada diri aku. Mengenai kesahihan cerita tu, biarlah dia dan yang maha esa sahaja yang tahu. Ok?

Baiklah, aku kongsikan Gambar sekitar majlis pernikahan King coco dan pasangan beliau capt azrin tu. Mana tahu ada yang mencari-cari kan? J

Gambar pernikahan King coco

Gambar pernikahan King coco

Gambar pernikahan King coco

Gambar pernikahan King coco

Gambar pernikahan King coco
loading...

2 ulasan:

  1. wah..kawin jugak ye.
    baguslah nk elak fitnh n mksiat.
    tak berani nak komen panjang2..huhuhu

    BalasPadam
  2. Tahniah buat Coco makin popular lepas kahwin ni hehehe

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com