Minyak Tenang Anakanda by Ning Salmah Terbaik Untuk Masalah kembung perut. - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Minyak Tenang Anakanda by Ning Salmah Terbaik Untuk Masalah kembung perut.

Hilangkan Kembung Perut Bayi

Minyak Tenang Anakanda by Ning Salmah Terbaik Untuk Masalah kembung perut | Secara jujurnya, aku sendiri baru mengetahui akan minyak ini. Tak pernah lagi aku dengar nama minyak ni. Dapat tahu pun daripada rakan-rakan yang pernah guna Minyak Tenang Anakanda by Ning Salmah ni. Kata mereka, minyak ni memang mujarab untuk masalah kembung perut bayi. Bagi mereka yang mencari cara untuk Hilangkan Kembung Perut Bayi, sila teruskan bacaan anda.

Minyak Tenang Anakanda by Ning Salmah.

Kita ni ibu bapa, memang tak senang duduk lah kalau bayi kita kembung perut. Dukunglah macam mana pun, mereka akan menangis! Memang tak sampai hati lah melihatnya kan. Kena pulak kalau kena tengah malam, aduh! Berjagalah kita! Tapi dengan adanya Minyak Tenang Anakanda by Ning Salmah ni, masalah kembung perut bayi dapat diselesaikan dengan mudah.

Banyak sebenarnya Petua Hilangkan Kembung Perut Bayi yang dikongsikan, tapi ada daripada kita tak suka nak buat. Mereka nak benda yang mudah. Supaya bayi mereka tak terus meragam. Dan antara yang paling mudah adalah, sapukan sahaja minyak ni pada perut bayi anda! Di antara ramuan istimewa yang terdapat di dalam Minyak Tenang Anakanda by Ning Salmah ni adalah:

  • Minyak kayu putih yang membantu mengurangkan kahak dan selsema.
  • Minyak buah pala yang membantu melancarkan pencernaan dan mengurangkan angina.
  • Minyak bunga cengkih yang membantu sirkulasi darah dan masalah kulit.
  • Minyak daun pudina yang dapat menenangkan dan mempunyai ciri-ciri antibacterial.

Urutan Hilangkan Kembung Perut Bayi.

Hilangkan Kembung Perut Bayi

Hilangkan Kembung Perut Bayi

Aku kongsikan juga Tips Hilangkan Kembung Perut Bayi dengan cara urutan. Apa yang perlu korang buat adalah:

  • Titiskan beberapa titis Minyak Tenang Anakanda by Ning Salmah pada ulu hati bayi anda.
  • Kemudian urutan dengan cara bulatan pada perut dan pusat bayi.
  • Kemudian membawa kepada urutan pada ari-ari bayi.
  • Seterusnya adalah lakukan urutan pada belakang dan pinggang bayi dari atas ke bawah.
  • Dan terakhirnya, urut pada bahagian betis dan tapak kaki bayi.
Harga jualan bagi sebotol Minyak Tenang Anakanda by Ning Salmah 100ML adalah RM53.

Ok! Sekarang macam mana nak dapatkan Minyak Tenang Anakanda by Ning Salmah ni? Terdapat beberapa cara untuk korang dapatkan minyak ini, antaranya ialah:



Atau cara yang paling mudah dengan telefon no ini: 012-699 2604
loading...

2 ulasan:

  1. 1st time akak dengar produk ni.... bagus dh banyak persaingan drp popular dgn minyak yu yi sahaja tuk baby2...

    BalasPadam
  2. Banyak dah produk untuk bayi sekrang..
    Banyak pilihan yang boleh dipilih..
    Perkongsian yang yang menarik..

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com