Iklan percuma di Facebook Groups free post. - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Iklan percuma di Facebook Groups free post.

Iklan percuma di Facebook Groups

Iklan percuma di Facebook Groups free post | Zaman sekarang ni semua mudah kan? Nak meniaga tak perlu kedai pun, jual dekat FB pun dah boleh jana income 5 angka sebulan. Hari ini aku nak share 1 group facebook, iklan percuma dan tidak memerlukan ID untuk post apa sahaja berkaitan iklan mahupun blog post : Facebook groups free post! Medium pengiklanan percuma ini tidak mengenakan apa-apa bayaran mahupun limit post buat semua.

Bagi blogger, selain daripada fokus untuk mendapatkan trafik daripada google, apa kata guna medium groups di facebook. Tak aku nafikan, blog ceritaejoy sendiri banyak dapat trafik daripada facebook. Dan cara-caranya adalah dengan ping entry baru korang dekat groups FB. Sebab itu group : Iklan percuma di Facebook Groups free post ini tidak menghadkan apa apa post *kecuali post yang berkaitan 18sx*.

Bagi mereka yang ingin berniaga. Boleh sahaja iklankan produk korang. Dan sekali lagi, ianya adalah group iklan percuma. Boleh sahaja korang iklankan produk korang di group lain, cumanya ada group yang mengenakan bayaran dan “limit post. Aku sendiri mencari-cari group yang membenarkan post secara percuma ini kerana yelah, kadang-kadang kita baru nak mula meniaga, dah keluar modal untuk beli barang, kemudian kena keluar modal untuk post dekat groups, kan?

Facebook groups free post buat ketika ini mempunyai 19,744 members.

Group ini juga sesuai buat mereka yang ingin menjana wang secara online *online money*. Ada juga perkongsian daripada rakan-rakan group berkaitan jana duit secara online ni. Sangat sesuai buat suri rumah sepenuh masa yang ingin jana income bagi tujuan membantu suami. Al-maklumlah, dengan keadaan ekonomi yang semakin mendesak ni, 1 income je dah tak cukup nak cover semua. Kan?

Namun, apa yang lebih menarik mengenai group Facebook groups free post ini adalah advertising. Iklan percuma di group facebook! Potensi untuk pelangan mengenal anda dan produk anda adalah sangat tinggi. Selain daripada tiada limit untuk post. Post lah berapa banyak kali pun 1 hari, insyaAllah, tiada sekatan, asalkan bukan post yang berkaitan 18sx ya!

Oklah! Jom join group Iklan percuma di Facebook Groups free post dengan klik link ini:


  • advertising
  • buy and sell
  • blog post
  • online money
  • blogging


loading...

Tiada ulasan

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com