Gaya Atuk-Atuk di luar negara. - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Gaya Atuk-Atuk di luar negara.

gorgeous old man

Gaya Atuk-Atuk di luar negara | Hujung minggu macam ni, memang seronok jalan-jalan ke blog rakan-rakan. Aku suka dengan 1 blog ni, yang banyak kongsikan info-info dan gambar-gambar yang menarik. Ada 1 artikel yang benar-benar menarik perhatian aku. Ianya mengenai gaya atuk-atuk yang kini trending dekat luar negara sana. Wah! Mereka ni sebenarnya model tau. Model yang dah berumur! Ahha! Percaya tak? Yang sebenarnya, dekat malaysia pun ramai yang macam ni, tak perlulah aku sebutkan nama ya, cuma aku lebih tertarik dengan perkongsian gambar-gambar dalam blog tu.


Bila tengok gambar yang dikongsikan, aku terfikir, siapa cakap walaupun dah berusia kita tak mampu nak bergaya? Yelah, dekat sini, orang cakap, dalam usia macam tu, tak payahlah nak bergaya sangat. Dah buang tebiat namanya. kan? Apa pun terpulang pada individu ya. Pada aku, aku suka jenis yang sentiasa nampak kemas atau mungkin stylo? Walaupun dalam usia emas.

Orait. Jom kita tengok atuk-atuk yang masih bergaya ni. Mana tahu kalau-kalau ada orang kita yang nak jadi model walaupun dah berusia 50 tahun. hehe.

Anthony Varrecchia (Umur 53 tahun)

gorgeous old man

Eric Rutherford.

gorgeous old man

Philippe Dumas (Umur 60 tahun)

gorgeous old man

Garrett Swann (Umur 47 tahun)

gorgeous old man

Ron Jack Foley

gorgeous old man

Günther Krabbenhöft (Umur 70 tahun)

gorgeous old man

Anton Nilsson (Umur 53 tahun)

gorgeous old man

Andre Van Noord (Umur 51 tahun)

gorgeous old man

Irvin Randle (Umur 54 tahun)

gorgeous old man

Andreas Von Tempelhoff

gorgeous old man

Ben Desombre

gorgeous old man

Mister Alborghetti

gorgeous old man

Gianluca Vacchi (Umur 49 tahun)

gorgeous old man

Fransisco Cipriano

gorgeous old man

Angelo Gallamini (Umur 52 tahun)

gorgeous old man

T. Michael (Umur 50 tahun)

gorgeous old man

Nick Wooster (Umur 56 tahun)

gorgeous old man

Wak doyok (Umur 34 tahun)

gorgeous old man

Oklah. Ini beberapa senarai atau Gaya Atuk-Atuk di luar negara yang dapat aku kongsikan. Sebenarnya ramai lagi cuma aku saja je malas nak masukkan semua. Tapi part yang last tu, bukan orang luar negara ya! Cuma gaya dia macam model-model luar negara tu. hehe. Apa cerita wak doyok sekarang ni ek? Lama nyepi?
loading...

8 ulasan:

  1. Kalau kita dah berusia begitu di malaysia ni mungkin tak dapat perhatian. Entah2 dapat kritikan. Mentaliti kita masih di takok lama,

    BalasPadam
  2. serius nampak stylo gila even dah berumur.. Takpa Malaysia ada wak doyok huhuh..

    Jemput Singgah : Cara Tukar Kad Debit CIMB Baru

    BalasPadam
  3. Tengoklah perut atok tu...berketul, atok kita? Hahahh..

    BalasPadam
  4. atuk2 pun pandai bergaya tau

    BalasPadam
  5. Hahaha yg last tu win samgat ejoyyy oii hahaha

    BalasPadam
  6. Kita mesti mengubah mentaliti kita. Ada atuk-atuk di Malaysia yang seksi. Ramai pelakon terkenal contoh Norman hakim.

    BalasPadam
  7. Pada diorang ni mungkin tua tu sekadar pada angka. Tak ada makna sangat. Dalaman masih tetap muda :D Young at heart gitu

    BalasPadam
  8. bergaya!1 jiwa org muda ni.. huhuu, SALAM BW

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com