11 Menu Green Tea Paling lazat Di Malaysia! - ceritaejoy

11 Menu Green Tea Paling lazat Di Malaysia!

9:47 PG

www.ceritaejoy.com

11 Menu Green Tea Paling lazat Di Malaysia! | Kalau sebelum ni viral Thai green tea, yang mana tumbuh bak cendawan gerai-gerai kecil yang menjualnya. Dan sekarang, muncul pelbagai variasi menu berasaskan green tea. Aku sebenarnya suka juga green tea ni. Sedap! Kalau ada kawan-kawan yang pergi jepun, mesti aku suruh mereka belikan Green Tea Kit Kat. Hehe. Tapi tahukan korang, ada pelbagai lagi menu berasaskan green tea ni di malaysia?

11 Menu Green Tea Paling lazat Di Malaysia!

Pagi-pagi ni, bila dapat email mengenai menu-menu terbaru berasaskan Green tea, terus aku terliur! Manakan tidak! Cuba tengok aiskrim green tea tu! Wahhh! Melaka sekarang musim panas. Memang sedaplah makan aiskrim waktu-waktu panas macam ni. Kena pulak perisa green tea! Benar-benar umphh!


www.ceritaejoy.com

Suka makan desserts? Apa perasaan korang kalau desserts yang korang makan di limpahi larva berwarna hijau?? Wahhh! Terliur bukan semua peminat tegar green tea? Aku salah seorang darinya. Aku memang suka dessert! Lepak petang sambil kena Thai green tea dan Green Tea Angel Falls! Heaven!

Pencuci mulut dengan interaktif yang sangat indah dan pastinya sangat sedap! Terdiri daripada kek green tea yang dilimpahi larva teh hijau saat ianya di belah lembut! Melimpahi ruang sekeliling yang memukau mata! Nikmatinya dengan penuh rasa kepuasan!

www.ceritaejoy.com

1 lagi menu baru variasi daripada green tea. Matcha Nama Chocolate Parfait! Nama memang sedikit pelik pada aku. Tapi bila melihat ianya dihidangkan, wow! Gabungan Kombinasi sempurna matcha ice cream, matcha chocolate, adzuki bean paste, whipped cream topped with a drizzle of matcha syrup! Fuh! Fuh! Tahu bagaimana sempurnanya menu ini? Hidangkan mata anda dengan Matcha Nama Chocolate Parfait ini!

Terdapat lebih kurang 11 Menu Green Tea Paling lazat Di Malaysia. Dengan lokasi yang berbeza yang pastinya memberikan pengalaman yang unik buat pengemar green tea! Bagi mereka yang ingin merasa menu-menu lazat ini, bolehlah terus ke The Best Green Tea Desserts In Malaysia untuk mengetahui lokasi-lokasi restoran yang menyediakan menu ini! Tunggu apa lagi peminat green tea semua? Ayuh ke sana sekarang!

You Might Also Like

1 comments

  1. Cam best je menu cam nie..

    selalu minum air green tea kat kedai je..Boleh pelbagai la lepas nie..
    Posting terbaru AM Rumah Idaman : Stainless Steel Water Tank

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email