Waze kini dengan suara CEO Airasia?? - ceritaejoy

Waze kini dengan suara CEO Airasia??

12:15 PTG

www.ceritaejoy.com

Waze kini dengan suara CEO Airasia?? | Wah, selepas ni, pengguna waze akan rasa macam berada dalam kapal terbanglah! Manakan tidak, aplikasi itu kini menggunakan suara AirAsia group CEO and founder, Tan Sri Tony Fernandes! Bagi mereka yang sudah biasa menggunakan aplikasi ini, pasti sudah biasa mendengar suara selebriti berpengaruh yang “meminjamkan” suara mereka di dalam memberikan arahan lokasi. Namun yang paling memberi kesan, adalah suara kanak-kanak!

Kini, waze telah bekerjasama dengan Tan Sri Tony Fernandes! Pemilik syarikat penerbangan tambah murah terbaik dunia, Airasia! Pasti unik kan? Semacam berada di angkasa! Manakan tidak, pemilik syarikat penerbangan yang memberi arahan lokasi *bagi yang menggunakan wave* kepada anda. Sudah semestinya, anda merasakan diri anda seperti seorang juruterbang!

Cara untuk menggunakan suara Tony Fernandes Tony pada wave!

Jika anda ingin merasai kelainan ini, pergi pada bahagian tetapan *setting*, kemudian pilih suara *sound* dan pilih "Bahasa Inggeris (UK) - Tony Fernandes" * English (UK) – Tony Fernandes”*.

Tan Sri Tony Fernandes dalam kenyataannya memberitahu, terlalu banyak soalan mengenai perasaan bagaimana rasanya menjadi seorang juruterbang Airasia. Dan sekarang, tony fernandes menjanjikan “perasaan” itu kepada pengguna waze! Rasai suasana terbang tinggi di langit dengan kawalan trafik udara dari AirAsia group CEO and founder! Wow!

Wah! Memang memberi kelainan betul kan? Tak sabar rasanya nak gunakan aplikasi terbaru ini! Rasa tertekan ketika berhadapan dengan kesesakan dan di dalam usaha mencari jalan alternative pastinya berubah menjadi suatu yang menyeronokkan dengan arahan suara daripada Tan Sri Tony Fernandes!

Semoga maju jaya buat syarikat penerbangan tambah murah terbaik dunia, Airasia!

You Might Also Like

1 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email