Menu Terbaru Daripada Mcdonald's Malaysia! - Ceritaejoy

Header Ads

Menu Terbaru Daripada Mcdonald's Malaysia!

www.ceritaejoy.com

Menu Terbaru Daripada Mcdonald's Malaysia! | Wah! Siapa peminat makanan segera Mcd? Aku pasti ramai peminat nya di sini. Aku pun suka juga. Cuma aku suka dengan 1 menu sahaja, foldover. Hehehe. Tapi kan, nak beritahu ni, Mcdonald's Malaysia ada lancarkan 1 menu baru! Dan ianya datang dalam tempoh yang terhad! Limited time only! New Hawaiian Deluxe Chicken burger!

Say aloha to a taste of island paradise!

Yeah! Bila sebut Aloha! Mesti terbayangkan Hawaii kan? Mcdonalds Malaysia mempersembahkan menu terbaru mereka! New Hawaiian Deluxe Chicken burger!

Menu terbaru ini diilhamkan dengan rasa juicy grilled pineapple, salad segar, succulent chicken patty, roll ayam serta keju dan sos Hawaiian lazat!

Menu Terbaru Daripada Mcdonald's Malaysia ini juga didatangkan dengan 2 hidangan lain yang sememangnya mampu menggiurkan sesiapa sahaja!! Tengok pada iklan nya sahaja dah cukup untuk buat perut kita berbunyi! Hehe.

Apa yang lebih hebat nya lagi adalah! Mcdonalds Malaysia menawarkan tawaran percutian kepada peminat-peminat mereka! Mungkin sebab itulah, mereka melancarkan New Hawaiian Deluxe Chicken burger ini dalam edisi masa terhad.

Cara nak menang pun mudah sahaja, click pada banner di bawah dan click pada full contest details untuk maklumat lanjut! Wah! Best ni, makan-makan dan dapat peluang untuk travel! Tunggu apa lagi, jom cepat-cepat join! Mana tahu rezeki kita kan! Hehehe.

www.ceritaejoy.com

2 ulasan:

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com