Kenapa Honor 8 menjadi pilihan paling utama - ceritaejoy

Kenapa Honor 8 menjadi pilihan paling utama

12:58 PTG

www.ceritaejoy.com

Kenapa Honor 8 menjadi pilihan paling utama | Huawei kini semakin berkembang di dalam usaha menjadi yang terbaik di dalam dunia perhubungan! Ini dibuktikan dengan kelahiran model terbaru telefon pintar terbaik buatan china! Honor 8! Hebatnya lagi adalah, walaupun ianya dikatakan di antara yang terbaik, namun “harganya” masih di dalam kategori mampu milik! Maka tidak hairan lah kenapa Honor 8 menjadi pilihan paling utama. Aku kongsikan 8 Sebab Kenapa Anda Perlu Mendapatkan Honor 8!

8 Sebab Kenapa Anda Perlu Mendapatkan Honor 8!


1) Sempurna!

Aku kalau mencari smartphone, perkara yang paling utama adalah kamera! Ini adalah kerana, gambar adalah satu kepuasan peribadi! Lebih-lebih lagi jika gambar yang terhasil adalah daripada kamera smartphone! Honor 8 didatangkan dengan 12MP dual camera! Wah! Smartphone sekarang memang memiliki 2 kamera ya? Selain itu, 3D fingerprint, penting juga. Masih belum sempurna?


www.ceritaejoy.com

Ini yang menjadikan Honor 8 sempurna! Fast charging! Ya! zaman sekarang, semua nya perlu cepat. Dan seringkali juga, ramai yang terlepas pandang akan hal ini. Smartphone dah cukup baik, sempurna, tapi bila time charge, lambat penuh! Honor 8 berjaya menyelesaikan masalah ini! Kalau anda sentiasa bergelut dengan masa untuk tunggu bateri penuh, ini penyelesaiannya!

2) Selesa!

Zaman sekarang, smartphone adalah suatu alat yang paling lama berada di tangan. Oleh yang demikian, ada masanya tangan kita mudah lenguh! Dan Honor 8 sekali lagi berjaya menyelesaikan masalah ini! Model terbaru smartphone Huawei ini Cuma setebal 7.5mm! Dengan ketebalan ini, ianya sudah tentu memberikan keselesaan kepada pemiliknya kan?

Lepas ni, dengan smartphone Honor 8 ni, lebih lama lah masa ianya berada di tangan kan? Hehehe.

3) Unlock smartphone sepantas 0.4 saat!

Aku sebenarnya tak pernah tahu pun berapa banyak masa yang perlu aku ambil untuk unlock smartphone. Tetapi, rupa-rupanya, ada dari kalangan kita yang memandang serius perkara ni! wow! Hebatnya! Dengan Honor 8, anda boleh unlock smartphone anda sepantas 0.4 saat dengan fingerprint scanner.



Apa yang menarik perhatian aku adalah, Lokasi fingerprint scanner tu. berada pada bahagian belakang. di bawah kamera! Hebatnya lagi, aplikasi ini ibarat "smart key" yang membolehkan korang membuka mana-mana aplikasi dengan pantas! Tak perlu cari macam dekat smartphone lain!


www.ceritaejoy.com

4) Bagaikan melihat dunia sebenar!


Siapa sangka, teknologi smartphone kini memberikan paparan "realiti" pada pemiliknya! Dalam kata lain, kita tengok screen smartphone tu, nampak jelas! Warna semulajadi! Rasa macam tak tengok smartphone pun ada!


Honor 8 didatangkan dengan 5.2-inch FHD display dengan 96% high colour gamut(NTSC)! Teknologi khas yang memberikan pengalaman berbeza pada pemilik smartphone ini! Ada lagi yang lebih istimewa! "Eye-care mode filters out blue light" yang mampu mengurangkan kesakitan/ketegangan mata supaya kita boleh menikmati video, bermain games dan membaca dalam tempoh yang lama!


5) Boleh control TV dan Aircond?


Serius? Maafkan aku. Mungkin aku menggunakan telefon biasa. Sehingga kan tidak tahu akan teknologi ini. Kalau TV, Aircond, DVD Player boleh di kawal dengan Honor 8 ni, maka inilah di antara 8 Sebab terbaik untuk korang Dapatkan Honor 8 sekarang!




Benarlah kata orang, kini semuanya dihujung jari! Hanya dengan smartphone, kita mampu mengawal segala yang ada di sekeliling kita. Hebat bukan?

6) Rekaan termaju dalam industri.


Ya! Inilah yang banyak diperkatakan dan dikongsikan di dalam Honor 8 Review! Banyak fungsi-fungsi baru dan paling maju di serap masuk ke dalam smartphone ini! Honor 8 is crafted and designed to precision! Ianya direka dengan 15-layer craftsmanship! Yang memberikan kemasan bergaya, tekstur yang tepat dan keselesaan yang sempurna pada tapak tangan!


7) Harga yang murah untuk penuh kesempurnaan?


Honor 8 didatangkan dengan 2 versi. 4GB+64GB ROM & 4GB+32GB ROM. 



  • Dengan pembelian Honor 8 64GB (GOLD) Percuma Honor SS Band + Casing (berjumlah RM498). Harga yang ditawarkan bagi model ini cuma RM1,899.00 sahaja!
  • Dengan pembelian Honor 8 32GB (WHITE) Percuma Honor Power Bank + Casing + Selfie Stick (Berjumlah RM294). Harga yang ditawarkan bagi model ini cuma RM1,699.00 sahaja!
8) Hanya mampu diungkapkan oleh pemiliknya!

Tiada rasa yang mampu di tunjukkan! Tiada wajah kepuasan yang boleh digambarkan selagi anda belum memiliki Honor 8 ini! Harga yang murah untuk smartphone yang sempurna! 

Honor 8 is available in Lazada now! <Click here> to shop Now!


Lazada's My #Cybersale juga akan berlangsung bermula 26 - 30 Sept ini. Jangan lepaskan peluang anda! 

www.ceritaejoy.com

You Might Also Like

2 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email