Idea Business cards (Kad perniagaan) - ceritaejoy

Idea Business cards (Kad perniagaan)

5:22 PTG

www.ceritaejoy.com

Idea Business cards (Kad perniagaan) yang menarik | Zaman sekarang ni, ada macam-macam perniagaan. Daripada perniagaan online membawa kepada offline. Business cards (Kad perniagaan) ini sebenarnya, bukan khas untuk peniaga sahaja, malahan untuk semua golongan. Bahkan, blogger juga memerlukan Business cards (Kad perniagaan). Samada untuk pasaran blog ataupun memperkenalkan lagi blog mereka kepada umum.

Jika kita lihat perkembangan pemikiran manusia kini, idea Business cards (Kad perniagaan) zaman kini tampil dalam pelbagai rekaan. Ia menunjukkan manusia sekarang lebih gemar sesuatu yang lain daripada yang lain. Dalam entry kali ini, aku cuba kumpulkan beberapa idea rekaan kad perniagaan ini, yang mungkin boleh dijadikan idea untuk anda hasilkan Business cards (Kad perniagaan) anda sendiri.

Sebelum aku kongsikan beberapa Idea Business cards (Kad perniagaan) ini, aku ingin kongsikan, apakah impak daripada kad yang kreatif. Selain ianya nampak cantik dan unik, ia juga mencerminkan latar belakang perniagaan dan diri pemiliknya. Melihat kepada reka bentuk Business cards (Kad perniagaan) sahaja, orang dah boleh tahu, jenis perniagaan kita, menarik bukan?

Idea Business cards (Kad perniagaan).

Cukup setakat itu, ayuh kita lihat beberapa rekaan menarik dan unik yang boleh kita aplikasi kan dalam rekaan Business cards (Kad perniagaan) kita!

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

Jadi, macam mana? Menarik tak Idea Business cards (Kad perniagaan) ni? Hmm, terfikir juga, nak buat satu, tapi nak kena cari idea yang bila orang tengok kad je, dah tahu kita ni blogger. Menarik kan? Aku cari dulu, bila dah jumpa yang menarik, aku akan kongsikan dalam blog ceritaejoy ya! nantikan! hehe.

You Might Also Like

4 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email