Watak Pokemon Go VS Dunia Sebenar. - ceritaejoy

Watak Pokemon Go VS Dunia Sebenar.

2:39 PTG

www.ceritaejoy.com

Watak Pokemon Go VS Dunia Sebenar | Eh! Menjadi-jadi sungguh permainan game Pokemon go ni ye? Kabarnya, kat malaysia pun dah ada. Mengenai kesahihan aplikasi tersebut, aku kurang pasti. Ada yang kata, Pokemon go versi malaysia, game “pirate” atau “copy”. Ada pula yang kata game original. Masing-masing lah ye, sebabnya aku tak berapa minat pun game tu. Hahaha. Baiklah! Aku nak kongsikan, haiwan-haiwan dalam dunia sebenar mengikut karakter-karakter dalam pokemon go tu. Ayuh layan!


www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

You Might Also Like

3 comments

  1. comel betul watak pokemon ni :3

    BalasPadam
  2. kalau snorlax apa la agaknya.ahaha

    BalasPadam
  3. makasih bos infonya dan salam sukses

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email