Watak Pokemon Go VS Dunia Sebenar. - Ceritaejoy

Header Ads

Watak Pokemon Go VS Dunia Sebenar.

www.ceritaejoy.com

Watak Pokemon Go VS Dunia Sebenar | Eh! Menjadi-jadi sungguh permainan game Pokemon go ni ye? Kabarnya, kat malaysia pun dah ada. Mengenai kesahihan aplikasi tersebut, aku kurang pasti. Ada yang kata, Pokemon go versi malaysia, game “pirate” atau “copy”. Ada pula yang kata game original. Masing-masing lah ye, sebabnya aku tak berapa minat pun game tu. Hahaha. Baiklah! Aku nak kongsikan, haiwan-haiwan dalam dunia sebenar mengikut karakter-karakter dalam pokemon go tu. Ayuh layan!


www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

www.ceritaejoy.com

3 ulasan:

  1. comel betul watak pokemon ni :3

    BalasPadam
  2. kalau snorlax apa la agaknya.ahaha

    BalasPadam
  3. makasih bos infonya dan salam sukses

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com