40 High Paying Keywords terbaik untuk Adsense - ceritaejoy

40 High Paying Keywords terbaik untuk Adsense

1:24 PTG

www.ceritaejoy.com

40 High Paying Keywords terbaik untuk Adsense | Di dalam penulisan aku mengenai Rahsia Buat$3600 sebulan dengan Adsense melalui High Paying Keywords yang lepas, aku ada memberitahu mengenai keyword dengan bayaran termahal dari adsense. Mungkin ada yang masih kurang faham dengan kegunaan High Paying Keywords ni. Dia macam ni, memang benar, keyword itu sangat penting di dalam penulisan di blog, tapi “jenis” keyword juga memainkan peranan yang penting di dalam kiraan bayaran bagi adsense.

Sebagai contoh, korang gunakan keyword “insurance” di dalam penulisan korang. Korang tulis la apa-apa cerita mengenai insurance yang korang ambil. Kelebihan-kelebihan yang ada. Tak kisah la daripada Insurance Nyawa Prudential ke, Etiqa ke, Aia ke atau Insurance Alliance. Semua pun boleh. Kerana yang penting dekat sini adalah High Paying Keywords itu sendiri, iaitu insurance. Ha, faham tak? hehe.

Sebelum aku kongsikan 40 High Paying Keywords terbaik untuk Adsense ni, kena juga beritahu, ini adalah senarai keyword worldwide, bukan untuk malaysia sahaja ya. Namun ada beberapa keyword yang boleh juga kita gunakan di dalam penulisan kita di blog. Yang penting adalah kreativiti kita. Asal ada benda tu, bagi apa pun boleh jadi menarik. Betul tak?

Baiklah, berikut adalah senarai High Paying Keyword yang boleh kita semua gunakan di dalam penulisan di blog selepas ini.

40 High Paying Keywords terbaik untuk Adsense.

1.     car insurance (insuran kereta)
2.     auto insurance (insuran auto)
3.     health insurance (Insuran kesihatan)
4.     solar eclipse (Gerhana matahari)
5.     college (kolej)
6.     speed of light (Kelajuan cahaya)
7.     student loans (Pinjaman belajar)
8.     psychology (Psikologi)
9.     cloud (Awan)
10. heat (Pemanasan)
11. voice (Suara)
12. V.I.S.A (Visa)
13. Locksmith (Tukang kunci)
14. Bachelor (Sarjana Muda)
15. The general (Umum)
16. Business cards (Kad perniagaan)
17. Masters
18. Mobile (Mudah Alih)
19. Payday loans
20. Payday loans online
21. Medicare
22. Bankruptcy (Bankrap)
23. Personal loans (Pinjaman peribadi)
24. Storage units (Unit pinjaman)
25. Solar system (Sistem solar)
26. Free credit report (Laporan kredit percuma)
27. Toyota camry
28. Fb stock (Saham FB)
29. Contacts (Kenalan)
30. Credit cards (Kad kredit)
31. Google webmaster tools.
32. Ford escape.
33. Jeep Cherokee.
34. Mobile facebook.
35. yahoo search
36. photography (fotografi)
37. google voice
38. stocks (Saham).
39. google trends
40. medical (Perubatan)

Baiklah. Inilah senarai 40 High Paying Keywords terbaik untuk Adsense yang boleh kita gunakan di dalam penulisan kita di blog. Jadinya, mulai daripada harini, apa kata kita semua, mula memasukkan keyword-keyword ini di dalam penulisan kita. Dan lihatlah perubahan pada earning adsense kita. hehehe. Semoga berjaya Buat Duit Dengan Adsense!

You Might Also Like

1 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email