Sibuk dengan penghantaran minyak mujarab! - ceritaejoy

Sibuk dengan penghantaran minyak mujarab!

10:46 PG

www.ceritaejoy.com

Sibuk dengan penghantaran minyak mujarab! | Aku tak pasti semua orang macam ni atau aku je yang macam ni. Aku sendiri pun tak tahu kenapa hati ni malas je nak menulis waktu hujung minggu. Aku cerita sikitlah apa yang berlaku dalam kehidupan aku minggu ni. Minggu ni ada sedikit sibuk. Banyak keluar kawasan *keluar dari alor gajah je* sebab nak hantar Minyak Herba Asma Mujarab. Boleh kata pusing negeri melaka jugalah nak hantar minyak ni.

Apa kelebihan Minyak Herba Asma Mujarab ni? Kelebihannya adalah, tak perlu makan, cuma sapu sahaja. Kita faham, mudah bagi seorang dewasa untuk makan ubat, tapi agak payah nak paksa anak kecil makan ubat. Walaupun rasa ubat batuk tu sedap, tapi tak semua budak-budak suka makan.

Kemudian, bila anak-anak dah makan ubat batuk, mereka pasif je. Atau mungkin tidur je sepanjang hari. Hilang seri dalam rumah tiada hinggar bingar mereka. Kan? Nah! Guna Minyak Herba Asma Mujarab ni. Hanya sapu sahaja! InsyaAllah! Sembuh!

Bukan kata batuk je, asma, lelah, kena sengat haiwan berbisa, kembung perut, semua pun boleh guna minyak ni. Atas kelebihan itulah, ramai yang ingin mencuba minyak mujarab ni. Apa yang aku suka mengenai minyak ni, ianya adalah 100% homemade! Lagi pulak ramuan yang digunakan adalah herba terpilih. Itu yang best tu!

Alhamdulilah, stok Minyak Herba Asma Mujarab kami yang pertama habis terjual. InsyaAllah, ada rezeki, esok kami akan order lagi. Bagi kawasan melaka, kami akan hantar kepada anda, atau anda boleh datang kepada kami. InsyaAllah, tiada cas tersembunyi. Harganya tetap RM39.00!

Ada juga yang tanya, berbaloi ke hantar jauh-jauh tapi tak cas duit minyak? Pada kami mudah je. Kami bukan semata-mata nak dapat keuntungan hasil dari jual Minyak Herba Asma Mujarab ni. Kalau kita untung, tak boleh cover duit minyak pun. Tapi kami dalam masa yang sama, ingin membantu semua orang.

Membantu dari segi apa? Macam yang aku cakap tadi, kami juga ada anak kecil. Kami tahu rasa sunyinya rumah, bila anak-anak ni tidur je. Kami tahu rasa sedihnya hati, bila tengok anak-anak batuk tak henti2. Kesian tengok mereka. Oleh itu, Minyak Herba Asma Mujarab ni, alternative terbaik buat semua! Hanya sapu, tak perlu makan ubat!

Kalau ada yang ingin mencuba, bagi kawasan melaka, insyaAllah, kami akan hantarkan. Bagi kawasan luar pula, kenalah pos. Bagi kos pos, memang ada cas di itu. Namun, nilainya tidaklah terlalu besar jika dibandingkan kebaikan yang bakal anda perolehi bila menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab ni. 

Kalau ada yang ingin mencuba, bolehlah hubungi Maria di 0136400070. InsyaAllah, segala penyakit yang datang kepada manusia itu, boleh diubati. Hanya dengan izin Allah ya! Minyak Herba Asma Mujarab terbaik untuk batuk, lelah, asma, kembung perut, gigitan haiwan berbisa dan macam-macam lagi. InsyaAllah.

You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email