“Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh” - ceritaejoy

“Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh”

11:56 PG

www.ceritaejoy.com

Giveaway kedua : “Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh” adalah giveaway yang aku nak join harini. hahaha. Nama blog ni rare la! spenda Lusuh! Mesti dah koyak sana sini kan? rare tu! hehehe. aku suka! aku suka! haip! Orait. Sama juga, giveaway yang mudah. nak join cuma klik pada banner di atas ya!

You Might Also Like

3 comments

  1. hai :) anda telah ditag. sila la join...
    http://kylifa.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. orait spendalusuh..hehehe..nama rare sungguh..gempak! hahha

      Padam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email