• Breaking News

    20 Julai 2016

    Akhirnya! Lahirnya kamera handphone yang lebih hebat daripada kamera DSLR!|

    www.ceritaejoy.com

    Akhirnya! Lahirnya kamera handphone yang lebih hebat daripada kamera DSLR!|Bagi peminat photography, ini adalah suatu yang ditunggu-tunggu. Kamera teknologi tinggi kini boleh didapati hanya pada telefon bimbit! Peminat kamera sudah pasti tidak asing lagi dengan jenama leica bukan? Kini, leica berkolaborasi bersama Huawei, di dalam melahirkan sebuah telefon bimbit dengan kamera berkualiti tinggi, Huawei P9!!


    Aku minat kamera. Aku minat photography, namun kewangan sentiasa membataskan keinginanku. Perasaan aku bila melihat jenama Leica pada sebuah handphone, sudah semestinya teruja! Pernah aku ceritakan mengenai jenama kamera ini di dalam blog ceritaejoy. Kini! ianya adalah reality! Huawei P9!!

    Menariknya adalah, saiznya yang lebih kecil daripada kamera mirrorless, namun memberikan kualiti gambar yang hebat atau lebih hebat daripada kamera DSLR! Sudah pastinya memberikan banyak kelebihan kepada seorang blogger! Segala jemputan ke majlis tertentu pastinya menjadi lebih mudah!

    Melihat kepada kualiti gambar yang terhasil daripada Huawei P9 sudah cukup menggambarkan kepuasan yang bakal di terima pemiliknya. Leica sememangnya tidak pernah mengecewakan peminatnya! Lihat sahaja lah kepada contoh-contoh gambar di bawah:

    www.ceritaejoy.com

    www.ceritaejoy.com

    www.ceritaejoy.com


    Huawei P9 with Leica camera! Adalah sesuatu yang pasti nya termasuk di dalam wishlist aku! mana mungkin aku tolak handphone dengan kamera sebaik ini? Semoga segala usaha dipermudahkan! Amin! Lagi gambar-gambar menarik di < Huawei P9 sample picture>.

    4 ulasan:

    1. Lawa siot gambar dia. Mana power dengan kamera iphone ni?

      BalasPadam
      Balasan
      1. kamera hp ni guna kamera leica..itu yang mahal tu...

        Padam
    2. seriously quality dia terbaiklah..kene letak dalam wishlist jgk nih..

      BalasPadam
      Balasan
      1. cantikkan gambar dia..memang kena masuk dalam wishlist..nak travel pun senang lepas ni, kamera kecil je, hehehe..

        Padam

    Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

    Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

    Blogger Malaysia