Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru - ceritaejoy

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

9:47 PG

www.ceritaejoy.com

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru| Alhamdulillah. sesuatu yang aku suka bila join mana-mana giveaway atau segmen adalah, aku dapat berkenalan dengan rakan blogger yang baru. Kita ni, sebagai orang yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia blog ni, kenalah kenalkan diri kita ke orang. Kalau aku diam je, orang pun tak nak kenal gan aku dan blog ceritaejoy. Bodoh sombong namanya tu. hehehe.

Oklah. Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru ini diantara giveaway yang paling mudah. Tidak seperti yang lain yang memerlukan kita buat banyak kerja. Tak boleh nak salahkan juga, sebab mungkin ramai penaja nya. Oklah. Pada sesiapa yang nak join, bolehlah klik pada banner di atas ya!

You Might Also Like

10 comments

  1. Datang membalas singgah
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  2. Singgah sini
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  3. GA sama ^^
    done follow jgk G+452

    http://farahsanusi.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  4. singgah + follow

    https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  5. Jalan2 sini..

    Good Luck :)

    http://cintahawaa.blogspot.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  6. membalas kunjungan :D

    good luck! :)

    BalasPadam
  7. singgah balas. done follow your blog follower #362

    http://ichazainifidelis.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum, Singgah sini. Semoga dimurahkan rezeki :)
    http://theathra.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  9. Terima kasih kerana menyokong Madinah and Vietnam Souvenirs GA by Nafas Baru !
    Keputusan pemenang sudah keluar :)
    http://www.nurinaizzati.com/2016/06/pemenang-madinah-and-vietnam-souvenirs.html

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email