Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru - Ceritaejoy

Header Ads

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

www.ceritaejoy.com

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru| Alhamdulillah. sesuatu yang aku suka bila join mana-mana giveaway atau segmen adalah, aku dapat berkenalan dengan rakan blogger yang baru. Kita ni, sebagai orang yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia blog ni, kenalah kenalkan diri kita ke orang. Kalau aku diam je, orang pun tak nak kenal gan aku dan blog ceritaejoy. Bodoh sombong namanya tu. hehehe.

Oklah. Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru ini diantara giveaway yang paling mudah. Tidak seperti yang lain yang memerlukan kita buat banyak kerja. Tak boleh nak salahkan juga, sebab mungkin ramai penaja nya. Oklah. Pada sesiapa yang nak join, bolehlah klik pada banner di atas ya!

10 ulasan:

  1. Datang membalas singgah
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  2. Singgah sini
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  3. GA sama ^^
    done follow jgk G+452

    http://farahsanusi.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  4. singgah + follow

    https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  5. Jalan2 sini..

    Good Luck :)

    http://cintahawaa.blogspot.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  6. membalas kunjungan :D

    good luck! :)

    BalasPadam
  7. singgah balas. done follow your blog follower #362

    http://ichazainifidelis.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum, Singgah sini. Semoga dimurahkan rezeki :)
    http://theathra.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    BalasPadam
  9. Terima kasih kerana menyokong Madinah and Vietnam Souvenirs GA by Nafas Baru !
    Keputusan pemenang sudah keluar :)
    http://www.nurinaizzati.com/2016/06/pemenang-madinah-and-vietnam-souvenirs.html

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com