• Breaking News

    9 Jun 2016

    Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

    www.ceritaejoy.com

    Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru| Alhamdulillah. sesuatu yang aku suka bila join mana-mana giveaway atau segmen adalah, aku dapat berkenalan dengan rakan blogger yang baru. Kita ni, sebagai orang yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia blog ni, kenalah kenalkan diri kita ke orang. Kalau aku diam je, orang pun tak nak kenal gan aku dan blog ceritaejoy. Bodoh sombong namanya tu. hehehe.

    Oklah. Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru ini diantara giveaway yang paling mudah. Tidak seperti yang lain yang memerlukan kita buat banyak kerja. Tak boleh nak salahkan juga, sebab mungkin ramai penaja nya. Oklah. Pada sesiapa yang nak join, bolehlah klik pada banner di atas ya!

    10 ulasan:

    1. Datang membalas singgah
      http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

      BalasPadam
    2. Singgah sini
      http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

      BalasPadam
    3. GA sama ^^
      done follow jgk G+452

      http://farahsanusi.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

      BalasPadam
    4. singgah + follow

      https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

      BalasPadam
    5. Jalan2 sini..

      Good Luck :)

      http://cintahawaa.blogspot.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

      BalasPadam
    6. membalas kunjungan :D

      good luck! :)

      BalasPadam
    7. singgah balas. done follow your blog follower #362

      http://ichazainifidelis.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

      BalasPadam
    8. Assalamualaikum, Singgah sini. Semoga dimurahkan rezeki :)
      http://theathra.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

      BalasPadam
    9. Terima kasih kerana menyokong Madinah and Vietnam Souvenirs GA by Nafas Baru !
      Keputusan pemenang sudah keluar :)
      http://www.nurinaizzati.com/2016/06/pemenang-madinah-and-vietnam-souvenirs.html

      BalasPadam

    Popular Post

    Blogger Malaysia