BLOGLIST - YC INSPIRED - Ceritaejoy

Header Ads

BLOGLIST - YC INSPIRED

www.ceritaejoy.com

BLOGLIST - YC INSPIRED|Hey-hey. Tengah blogwalking, ternampak pula YC buat segmen. Eh segmen ke ni? Apa-apa lah. Peluang untuk berada di dalam bloglist yaya cendana. Bila nampak macam ni, terus rasa nak join. Hehehe. Bolehkan Yaya?

Orait. Ucapan raya ya? Ok lah, nak ucapkan selamat hari raya pada semua umat islam, pada keluarga di kedah dan melaka. Juga pada adik yang akan join OPS dekat sabah. Ha. Itu sahaja. Boleh? Hehehe.

Kalau korang nak join, klik pada banner di atas ya. Syarat-syaratnya pun mudah je.

2 ulasan:

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com