Waktu berbuka puasa 2016 Bagi Negeri Selangor - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Waktu berbuka puasa 2016 Bagi Negeri Selangor

http://ceritaejoy.blogspot.my/

Waktu berbuka puasa 2016 Bagi Negeri Selangor| InsyaAllah, tak lama lagi kita akan menyambut Bulan Ramadhan 2016. Alhamdulillah, masih lagi diberi kesempatan untuk bertemu semula dengan bulan yang penuh berkat dan di dalamnya ada Malam Lailatul Qadar Lebih Baik Dari Seribu Bulan. Semoga Ramadan kali ini, membawa perubahan yang baik kepada kita semua. insyaAllah.

Baiklah, kali ini aku ingin kongsikan di dalam blog ceritaejoy, Waktu berbuka puasa 2016 Bagi Negeri Selangor. Aku juga akan kongsikan waktu berbuka puasa 2016 bagi negeri-negeri lain. insyaAllah. Sebelum aku terlupa, kita bakal menyambut Ramadan 2016 pada tarikh 06 jun 2016. InsyaAllah.

Waktu berbuka puasa 2016 Bagi Negeri Selangor.

http://ceritaejoy.blogspot.my/

Alhamdulilah. Semoga perkongsian ini, mampu memudahkan kalian semua membuat rancangan awal dan masa yang ideal untuk bersahur dan memberi kemudahan kepada kalian semua di dalam mengetahui masa berbuka yang tepat. InsyaAllah.

loading...

Tiada ulasan

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com