Waktu berbuka puasa 2016 Bagi Negara Singapura - ceritaejoy

Waktu berbuka puasa 2016 Bagi Negara Singapura

12:19 PTG

http://ceritaejoy.blogspot.my/

Waktu berbuka puasa 2016 Bagi Negara Singapura| InsyaAllah, tak lama lagi kita akan menyambut Bulan Ramadhan 2016. Alhamdulillah, masih lagi diberi kesempatan untuk bertemu semula dengan bulan yang penuh berkat dan di dalamnya ada Malam Lailatul Qadar Lebih Baik Dari Seribu Bulan. Semoga Ramadan kali ini, membawa perubahan yang baik kepada kita semua. insyaAllah.

Baiklah, kali ini aku ingin kongsikan di dalam blog ceritaejoy, Waktu berbuka puasa 2016 Bagi Negara SingapuraAku juga akan kongsikan waktu berbuka puasa 2016 bagi negeri-negeri lain. insyaAllah. Sebelum aku terlupa, kita bakal menyambut Ramadan 2016 pada tarikh 06 jun 2016. InsyaAllah.

Waktu berbuka puasa 2016 Bagi Negara Singapura

Jadual Buka Puasa Singapura 2016

Alhamdulilah. Semoga perkongsian ini, mampu memudahkan kalian semua membuat rancangan awal dan masa yang ideal untuk bersahur dan memberi kemudahan kepada kalian semua di dalam mengetahui masa berbuka yang tepat. InsyaAllah.

You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email