• Breaking News

    5 Mei 2016

    Pencarian Bloglist Bulan Mei/Jun 2016 By Eyqa Hasnan.

    Pencarian Bloglist Bulan Mei/Jun 2016 By Eyqa Hasnan|Asyik dengan penulisan sendiri sahaja aku ni. Dah lama aku tak join mana-mana segmen yang dikendalikan rakan-rakan blogger. Kata orang, kalau kita tak dedahkan diri dan blog kita pada orang, mana mungkin kita akan dikenali orang? betul tak? Oleh yang demikian, besarlah hati aku untuk sertai segmen oleh eyqa hasnan ini. :)


    Syarat nak sertai segmen Pencarian Bloglist Bulan Mei/Jun 2016 By Eyqa Hasnan ini juga sangatlah mudah. Sharekan gambar dan berikan url pada owner blog. Mudah kan? Kalau nak join, sila klik pada gambar di atas ya!

    3 ulasan:

    1. Eyqa follow sini ye ejoy :) Terima kasih sebab join segmen

      BalasPadam
    2. Good luck :)

      http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-bulan-meijun-2016-by.html

      BalasPadam

    Blogger Malaysia