• Breaking News

    16 Mei 2016

    Minyak Terbaik Untuk Bayi.

    http://ceritaejoy.blogspot.my/

    Minyak Terbaik Untuk Bayi| Pernah dengar pasal minyak bebe anugerah? Secara jujurnya, aku sendiri baru tahu mengenai minyak ini setelah melihat paparan iklan yang keluar dekat iklan adsense aku tu. Kebelakangan ini, banyak juga iklan adsense yang keluar, tapi inilah iklan pertama yang membuatkan aku nak tulis sesuatu dekat blog ceritaejoy.

    Bagi pasangan ibu bapa, Minyak Telon adalah sesuatu yang tidak asing lagi. Ia digunakan bagi Menghilangkan Kembung Perut Bayi. Jadi bila ada yang bertanya, apakah Khasiat Minyak Bebe Anugerah? Jawapannya adalah, ianya mampu menghilangkan kembung perut bayi dan amat sesuai untuk semua jenis kulit bayi.

    Apa yang aku suka pasal minyak bebe anugerah ni, sebab ramuan-ramuan yang digunakan adalah terdiri daripada herba-herba tradisional seperti minyak kayu putih, serai, pudina, lengkuas dan limau purut. Wah, menarik kan? Dan Kegunaan Minyak Bebe Anugerah pula, macam yang aku cakap tadi. Ianya mampu:

    • Menghangatkan tubuh bayi. Lepas mandi kan sejuk, elok letakkan minyak bebe anugerah ni kat tubuh bayi.
    • Melembabkan dan melembutkan kulit bayi. Aduh! Teringat kat anak aku waktu mereka masih kecil dulu, balik kerja je mesti nak kena peluk cium. Hehehe.
    • Mampu menghindarkan bayi anda daripada kembung perut, angin pasang dan sawan angin.


    Bila dah bercerita pasal Kebaikan Minyak Bebe Anugerah ni, haruslah bercerita pasal harga nya pula kan? Disebabkan aku sendiri baru tahu pasal minyak ni, jadinya aku belum ada pengalaman menggunakan minyak ini. Tetapi, kalau kita rujuk laman web yang jual minyak bebe anugerah ni, Harga Minyak Bebe Anugerah ni bagi kuantiti 50mL , bagi semenanjung adalah RM 15.00 dan bagi sabah dan Sarawak pula adalah RM20.00.

    Ahha! Murah kan? Dengan harga serendah itu, ibu bapa sekalian mampu memiliki sebotol minyak bebe anugerah. Bayi-bayi anda kini mampu tidur lena dan sentiasa hangat dengan Minyak Telon Terbaik Untuk Bayi. Orait! Bagi anda yang ingin memiliki minyak ini, anda boleh search keyword minyak bebe anugerah dan beli melalui laman web yang ada. Kerana aku bukanlah pengedar atau pembekal minyak ini ya! hehehe.

    Orait. sebelum tu, siapa yang pernah tengok Filem X-men? Mesti ramai yang pernah tengok kan? Tapi berapa ramai yang pernah tengok Filem X-men Versi Malaysia punya? Mesti tak pernah kan? Kalau korang nak tengok, korang boleh tengok sinopsis dan senarai pelakon yang menjayakan filem ini di X-men : Malaysia History!


    • minyak bebe anugerah
    • Minyak Terbaik Untuk Bayi
    • Khasiat Minyak Bebe Anugerah
    • Harga Minyak Bebe Anugerah
    • Kegunaan Minyak Bebe Anugerah
    • Kebaikan Minyak Bebe Anugerah
    • Minyak Telon Untuk Bayi
    • Menghilangkan Kembung Perut Bayi
    • Minyak Telon Terbaik Untuk Bayi

    Tiada ulasan:

    Catat Ulasan

    Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

    Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

    Blogger Malaysia