Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6). - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6).

http://ceritaejoy.blogspot.my

Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6)| Dah join sekali giveaway haritu, terasa macam nak join banyak-banyak pula giveaway. Hahaha. Bukan sebab nak menang, tapi seronok, sebab ada rakan-rakan yang datang blogwalking ke blog ceritaejoy. Dan tentunya boleh tambah rakan baru. Aku paling suka dengan giveaway atau segmen yang mudah macam ni. Jadi rakan baru, copy banner dah kongsikan ke blog. Semudah makan ABC kan? hehe. haip! Panjang sangat mukadimah aku ni.

orait. Kalau korang nak join giveaway : Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6) ni, korang boleh klik pada banner di atas ya! Dan ikut arahan yang diberikan. ya!
loading...

11 ulasan:

  1. Singgah sini. Good luck yea...

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  2. jalan dari

    http://ohbloggerr.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  3. salam singgah balas kunjungan :) done follow too.
    good luck !

    BalasPadam
  4. Singgah sini ^^ All the best !

    http://theathra.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  5. Singgah sini..
    https://hiphiphorray15.blogspot.com/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  6. singgah :) done follow sini juga :D

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum, selamat petang. Farrah blogwalking :)
    http://frrhnd.blogspot.com/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  8. balas kunjungan :D

    https://neezaohneeza.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  9. dri ga yg sama..
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  10. hi! sy dtg dari segmen yg sama. goodluck! :)

    http://xechalogy.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com