Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6). - ceritaejoy

Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6).

11:40 PG

http://ceritaejoy.blogspot.my

Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6)| Dah join sekali giveaway haritu, terasa macam nak join banyak-banyak pula giveaway. Hahaha. Bukan sebab nak menang, tapi seronok, sebab ada rakan-rakan yang datang blogwalking ke blog ceritaejoy. Dan tentunya boleh tambah rakan baru. Aku paling suka dengan giveaway atau segmen yang mudah macam ni. Jadi rakan baru, copy banner dah kongsikan ke blog. Semudah makan ABC kan? hehe. haip! Panjang sangat mukadimah aku ni.

orait. Kalau korang nak join giveaway : Holiday Giveaway by Sally Samsaiman (Part 6) ni, korang boleh klik pada banner di atas ya! Dan ikut arahan yang diberikan. ya!

You Might Also Like

11 comments

  1. Singgah sini. Good luck yea...

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  2. jalan dari

    http://ohbloggerr.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  3. salam singgah balas kunjungan :) done follow too.
    good luck !

    BalasPadam
  4. Singgah sini ^^ All the best !

    http://theathra.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  5. Singgah sini..
    https://hiphiphorray15.blogspot.com/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  6. singgah :) done follow sini juga :D

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum, selamat petang. Farrah blogwalking :)
    http://frrhnd.blogspot.com/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  8. balas kunjungan :D

    https://neezaohneeza.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  9. dri ga yg sama..
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  10. hi! sy dtg dari segmen yg sama. goodluck! :)

    http://xechalogy.blogspot.my/2016/05/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email