Giveaway FV oleh Mieza Suhaini. - ceritaejoy

Giveaway FV oleh Mieza Suhaini.

10:54 PG

http://ceritaejoy.blogspot.my/

Giveaway FV oleh Mieza Suhaini|Orait, aku join je giveaway ini walaupun nampak macam khas untuk wanita sahaja. hahaha. Tujuannya adalah untuk merancakkan lagi giveaway tuan blog dan menambahkan lagi kawan blogger aku. Kita ni blogger kecil, jadi tak perlulah nak sombong sangat kan? Kalau pun dah berjaya jadi blogger hebat, pun sama. Jangan sesekali sombong dengan orang. hokey!

Orait. Syarat yang cukup senang. Copy banner, link kan ke blog dan tinggalkan URL berserta akaun facebook dan insta masing-masing. Amacam? Mudah kan Giveaway FV oleh Mieza Suhaini ni? kalau nak join, click sahaja pada banner di atas ya!

You Might Also Like

7 comments

  1. Terima kasih sudi join GA Mieza Suhaini ^_^

    done follow awak #347
    http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/05/senarai-peserta-giveaway-fv-oleh-mieza.html

    BalasPadam
  2. Kalau tak ada rezeki awak dekat sini, mungkin rezeki awak dekat GA lain yang sy akan buat lepas ni :)

    http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/05/pemenang-giveaway-fv-oleh-mieza-suhaini.html

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email