• Breaking News

    3 April 2016

    Kongsi benda baru, dapat ganjaran

    Kongsi benda baru, dapat ganjaran

    Kongsi benda baru, dapat ganjaran. Rasanya dah banyak entry mengenai Jana Income Online yang aku kongsikan di blog ceritaejoy ini. Ianya adalah salah satu daripada cara Jana Income Dari Rumah. Zaman sekarang ni, ramai daripada kalangan kita yang melakukan lebih daripada 1 kerja. Dan apa yang menariknya, Cara Buat Duit Dengan Blog ini sangatlah mudah! Semudah ABC!

    Bagi mereka yang yang tak tahu dan ingin tahu, “Kongsi benda baru, dapat ganjaran” ini lebih sinonim dengan laman 8Share! Sebuah laman Buat Duit Dengan Blog yang boleh dikatakan di antara yang paling banyak digunakan oleh ramai blogger. Aku sendiri kini lebih fokus kepada 8Share. Ini adalah kerana, aku melihat ianya adalah suatu perkara yang mudah, asalkan ada usaha.

    Aku sangat pasti, ada di kalangan kita, yang mahukan Cara Mudah Buat Duit Online. Tetapi mudah-mudah pun, kena la ada usaha. Bukan duduk diam, duit datang dengan sendirinya. Perlu ada usaha. Tetapi yang membezakan di antara satu sama lain adalah, berapa mudah cara buat duit itu sendiri. Dan atas alasan itulah aku memilih 8share sebagai medium Cara Mudah Buat Duit Dengan Blog.

    Nilai terkini wang terkumpul selepas Cashout.

    Jana Income Online


    Bagi mereka yang tak tahu, 8Share menyediakan iklan dengan bayaran sebanyak RM0.20 bagi 1 klik. Ini bermakna, lebih ramai yang klik iklan anda, maka lebih banyak yang anda akan terima. Dan lebih banyak anda Kongsi benda baru, lebih banyak anda akan dapat ganjaran! Mudah kan? Iklan yang diberikan juga bukan sahaja boleh di share di blog, malahan boleh di kongsikan di laman sosial yang lain! Menarik bukan?


    Bagi mereka yang kurang pasti bagaimana 8Share ini berfungsi, boleh klik pada contoh iklan ini: Contoh iklan 8Share. Dengan 1 klik daripada pembaca, kita sudah pun memperoleh RM0.20 bayaran daripada 8Share. Mudahkan? Tak tahu macam mana nak register? Boleh klik pada link ini: 8Share/register. Cara registernya juga mudah! Dan selepas sahaja register, anda boleh terus Buat Duit Dengan Blog!

    1 ulasan:

    1. Salah satu tempat yang memang boleh dipercayai untuk menjana income. Aku dah pernah cuba dan dah 4 kali cashout. sekarang dah berhenti fokus kat kerja plak. :D

      BalasPadam

    Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

    Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

    Blogger Malaysia