Wajah suspek tembak amin beyond tersebar. - ceritaejoy

Wajah suspek tembak amin beyond tersebar.

4:35 PTG

http://ceritaejoy.blogspot.my/

Wajah suspek tembak amin beyond tersebar. Dalam kejadian 11 February, 2016, kita telah dikejutkan dengan kes tembakan yang membawa maut. Mangsa adalah Amin Beyond Jpj. Gelaran ini diberikan di atas keberanian Arwah di dalam video yang menjadi viral di media sosial tahun lalu kerana menimbulkan kekecohan di pejabat Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ). Arwah dikatakan seorang aktivis yang lantang membela orang melayu.

Dalam kejadian tersebut, sebanyak  6 das tembakan telah dilepaskan dan 5 daripadanya telah mengenai tubuh mangsa. Suspek juga dikatakan telah melepaskan tembakan kepada anggota keselamatan yang berada di kawasan tersebut. Namun tembakan itu telah tersasar.  Mangsa telah pun meninggal di tempat kejadian.

Hari ini, telah tersebar 1 gambar yang dikatakan Wajah suspek tembak amin beyond. Melalui perkongsian di blog plbgaimacam.blogspot.my, polis telah menjumpai sepucuk pistol jenis Glock 18C Austria 9X9 berwarna hitam dan bernombor siri iaitu ESR 315 tanpa kelopak dan peluru di dalam sebuah beg hitam di dalam bilik suspek.


Wajah suspek yang dikatakan telah melepaskan tembakan.

http://ceritaejoy.blogspot.my/

You Might Also Like

1 comments

  1. sangat merasa kesian dengan arwah..semoga rohnya ditemoatkan dikalangan orang beriman.

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email