Lirik lagu all of me john legend. - ceritaejoy

Lirik lagu all of me john legend.

8:57 PG

john legend

Lirik lagu all of me john legend. Lagu ini, pertama kalinya aku dengar, waktu tengah drive kereta. Kemudianya, kali kedua aku dengar, waktu aku tengah sibuk cari klip video dekat youtube. Aku ni jenis yang suka dengan music unplugged. Dan lagu ini dimainkan oleh nanasheme. Kali ketiganya, aku dengar waktu aku dekat tanah thai. Bosan asyik tengok movie tanpa lansung memahami apa yang mereka bualkan, aku search youtube dan dengar lagu ini dinyanyikan oleh No cash. Hebat! Jadinya, aku dok ulang-ulang nyanyi lagu ni.

Hari ini, di ketika ini, aku nak kongsikan Lirik lagu all of me john legend dekat blog ceritaejoy. Jadi, korang pun bolehlah sama-sama menyanyi dengan aku kan? Hehehe. Jom layan lagu all of me ini.


All of me john legend

[Verse]

What would I do without your smart mouth
Drawing me in, and you kicking me out
Got my head spinning, no kidding, I can’t pin you down
What’s going on in that beautiful mind
I’m on your magical mystery ride
And I’m so dizzy, don’t know what hit me, but I’ll be alright

[Bridge]

My head’s under water
But I’m breathing fine
You’re crazy and I’m out of my mind

[Chorus]

Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I’ll give my all to you
You’re my end and my beginning
Even when I lose I’m winning
Cause I give you all, all of me
And you give me all, all of you

[Verse]

How many times do I have to tell you
Even when you’re crying you’re beautiful too
The world is beating you down, I’m around through every move
You’re my downfall, you’re my muse
My worst distraction, my rhythm and blues
I can’t stop singing, it’s ringing, I my head for you

[Bridge]

My head’s under water
But I’m breathing fine
You’re crazy and I’m out of my mind

[Chorus]

Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I’ll give my all to you
You’re my end and my beginning
Even when I lose I’m winning
Cause I give you all of me
And you give me all, all of you

Cards on the table, we’re both showing hearts
Risking it all, though it’s hard

[Chorus]

Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I’ll give my all to you
You’re my end and my beginning
Even when I lose I’m winning
‘Cause I give you all of me
And you give me all of you

I give you all, all of me

And you give me all, all of you

You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email