Segmen Review Blog Oleh ceritaejoy. - ceritaejoy

Segmen Review Blog Oleh ceritaejoy.

3:59 PTG


Segmen Review Blog Oleh ceritaejoy. Aku masih terfikir-fikir, apakah keputusan aku ni betul atau tidak. Tetapi kata orang, tak cuba, tak tahu. Jadinya, aku rasa aku perlu cuba. Ahha! Harini aku nak buat segmen. Segmen yang aku rasakan antara paling mudah dan di antara paling ramai pemenangnya. Hahahaha. Aku tidak meletakkan syarat yang terlalu banyak. Kerana apa? Kerana aku sendiri tidak berminat dengan segmen yang memerlukan kita buat banyak kerja. Biarlah simple. Itukan lagi mudah, Ye idok?

Baiklah. Apakah syaratnya? Syaratnya adalah, mulanya korang mestilah jadi rakan pada blog ceritaejoy. Syarat yang keduanya adalah, mereka yang sudah direview blognya oleh ceritaejoy, tidak akan direview lagi. Hehehhe. Dan yang ketiganya, namapun ramai pemenang, jadinya, di harap korang bersabarlah hendaknya. Yelah, aku bukannya blogger sepenuh masa, jadinya, masa untuk menghadap blog tu kuranglah. Yer.

Baik. Macamana nak sertai Segmen Review Blog Oleh ceritaejoy ini? Ahahaha. Macam yang aku cakap tadi, aku suka yang simple. Jadinya, kalau korang nak blog korang di review, korang cuma perlu komen dekat bahagian bawah entry ini sahaja. Sertakan juga URL blog korang. Mudah kan? Tarikh tamat segmen ini? Hmm, aku pun tak pasti, tapi aku ada meletakkan syarat untuk blog yang aku akan review. Nanti aku dah terfikir, aku komenlah pada bahagian bawah ini ya.

Orait, Itu sahaja. Harapnya ada lah yang sudi join ya! Hehehhe. Selamat bersegmen semua!

You Might Also Like

25 comments

  1. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. salam..menarik..nk join
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. Nak join jugak lah (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/

    BalasPadam
  4. nak join juga! :D

    <a href="www.amysyeera.com>Little Weirdo</a>

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum , wani join ^^

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/

    BalasPadam
  6. Join juga :D

    http://www.cahayapermata.my/

    BalasPadam
  7. http://www.bondezaidalifah.com/2015/10/segmen-review-blog-oleh-ceritaejoy.html

    Bonde nak Join juga:)

    BalasPadam
  8. SALAM PERKENALAN.. dah join jugak.. http://www.shehanzstudio.com/2015/10/segmen-review-blog-oleh-ceritaejoy.html

    BalasPadam
  9. http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. Saya joint
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/10/segmen-review-blog-oleh-ceritaejoy.html

    BalasPadam
  11. Jalan-jalan singgah sini...

    Saya join yea...

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2015/10/segmen-review-blog-oleh-ceritaejoy.html

    BalasPadam
  12. Aku nak join lah jugak.

    Merempit here : http://www.ekjozbuluh.com/2015/10/segmen-review-blog-oleh-ceritaejoy.html

    BalasPadam
  13. Cam best je. Nak join jugala hehe

    http://fyqahismail.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. Cikla join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/10/segmen-review-blog-oleh-ceritaejoy.html?m=1

    BalasPadam
  15. Nak join jugak.. Hihi

    Http://adnan-daughter.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. Macam menarik je..nak join la..

    http://mykamila.blogspot.sg/

    BalasPadam
  17. Nak join juga..selepas sekian lama tak join segmen..

    http://informations-the.blogspot.my/2015/10/edisi-segmen-segmen-review-blog-oleh.html

    BalasPadam
  18. Joined.

    http://akmallrazlan.blogspot.com/

    Thanks for this amazing segment.

    BalasPadam
  19. Ahha! Setelah memikirkan berapa jumlah blog yang akan direview, akhirnya aku menemui jawapannya! Ahha! Aku dah buat keputusan. Jumlah blog yang akan di review adalah 20 BLOG sahaja. Ini bermakna tinggal 1 blog sahaja lagi setelah 19 blog telah join segmen mudah ini. hehehehehe. terima kasih ya kepada semua yang join. :)

    BalasPadam
  20. nak sertai jugaklah :-)

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

    BalasPadam
  21. eh silap nak sertai jugaklah :-)

    http://belognabihah.blogspot.my/

    BalasPadam
  22. Alahhhhhh...terlepas sudah segmen yang nie... ;-) tapi tak pelah....hihihi
    Selamat bersegmen semua...tahniah ...
    jom saje2 jln ke blog akak
    http://rianalittlecuties.blogspot.my

    BalasPadam
  23. Saja juga terlepas....segmen ini...tapi apa pun salam perkenalan semua...n ejoy berblog ya, terima kasi daun keladi, jika sudi jom ke blog keladi...(www.keladionline.com)

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email