• Breaking News

    22 Oktober 2015

    GIVEAWAY : Duit Saku Dari BBL


    < Klik gambar untuk join >

    Assalamualaikum & hello there,


    Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

    Tepuk tangan sikit!

    Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

    Hadiah duit saku dari BBL

    Duit saku RM30 
    untuk 1 orang pemenang

    Duit saku RM20 
    untuk 1 orang pemenang


    Duit saku RM10 
    untuk 2 orang pemenang

    Duit saku RM5 
    untuk 4 orang pemenang

    Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

    1. Add BBL di

    Follow blog

    LIKE fan page

    Add Google+

    Add Twitter

    Add  Instagram

    2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

    3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


    Cara nak paste code dalam entri


    4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

    Tu saja. Senang sangat kan.

    Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

    Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


    BBL ~ Cepat submit link URL korang
    o\( ̄ρ ̄)/o

    Sekian terima kasih & selamat hari raya

    15 ulasan:

    1. Singgah BW ..and good luck
      http://kenny977.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

      BalasPadam
    2. Terima kasih sebab join Giveaway Duit Saku Dari BBL. Jangan lupa check link entri Update : Senarai Peserta Giveaway Duit Saku Dari BBL

      BalasPadam
    3. JALAN2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

      BalasPadam
    4. singgah dari ga sama, good luck :)

      http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

      BalasPadam
    5. Good luck ye
      Singgah dari GA yg sama dan follow mana yg tidak difollow lagi (=
      http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

      BalasPadam
    6. Singgah sini dari segmen yang sama.. good luck yer.. btw done follow back..=D

      BalasPadam
    7. Singgah and follow sini :D
      http://annalieyana.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

      BalasPadam
    8. Assalamualaikum . terima kasih singgah :D nice blog , goodluck okay ;)

      http://puteriminion.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

      BalasPadam
    9. hai!!
      jenjalan dar GA yg sama :)
      gudluck! ^__^

      BalasPadam
    10. PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ya ❤
      http://mrsyatie.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

      BalasPadam
    11. salam ukhwah dear. jalan-jalan dari segmen yang sama =)
      http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

      BalasPadam
    12. TAHNIAH buat para pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL. Boleh check senarai pemeng ya
      Tahniah Pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL

      BalasPadam

    Blogger Malaysia