Chef Paling Cantik Di Dunia. - ceritaejoy

Chef Paling Cantik Di Dunia.

4:22 PTG

Chef Paling Cantik Di Dunia. Aha! Petang-petang macamni, terasa nak cerita pasal masakan pula. Bukan! Yang sebenarnya, aku nak bercerita mengenai tukang masak atau chef. Zaman sekarang ni, agak susah sebenarnya kita nak berjumpa dengan chef wanita. Boleh kata, kebanyakkan chef sekarang ini adalah lelaki. Hmm, kenapa ya? Itu aku tak pasti.

Baik. Bercerita mengenai Chef Paling Cantik Di Dunia ni, mereka bukan sahaja memiliki wajah yang sempurna malah hebat juga di dalam bidang masakan. Pernah dengar mengenai Aura diri seorang tukang masak di dalam masakan yang mereka sediakan? Ha, sama la macam cerita aku ni. Kalau dah tukang masaknya cantik, tentulah juga masakan yang tersedia adalah amat sedap. Ye idok? Hehehe.


Kalau bercerita mengenai chef wanita malaysia, aku lebih suka melihat Chef Anis Nabilah. Sebabnya, beliau memiliki rupa yang cantik dan juga makanan yang beliau sediakan dan kongsikan juga sedap-sedap berlaka. Selain daripada celoteh beliau yang menyenangkan hati. Apa yang menariknya mengenai chef ini adalah, beliau tidak suka digelar chef. Ha? Alasan Nya cukup mudah, sesiapa sahaja boleh memasak *Ini bermakna, aku juga chef la kan? Hehehehe*

Ini cerita mengenai chef wanita malaysia. Yang biasa kita lihat. Tetapi tahukah korang bahawa ada 8 Chef Wanita Paling ‘Hot’ & Cantik? Jangan kata nak rasa makanan yang mereka masak, tengok tukang masak ni pun dah boleh buat para lelaki cair. Hehehe. Sebenarnya nak makan ke nak tengok tukang masaknya? Ala, tak kisahlah. Nak tahu siapa yang tersenarai? Korang boleh tengok di < 8 Chef Paling Cantik Di Dunia>.

You Might Also Like

2 comments

  1. kak ana suka nigella kat asian food channel tu.. latino kan :)

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email