Siapa kata perniagaan kecil tidak mampu menjadi sangat berjaya? - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Siapa kata perniagaan kecil tidak mampu menjadi sangat berjaya?


Siapa kata perniagaan kecil tidak mampu menjadi sangat berjaya?. Perniagaan kecil atau modal kecil sering dianggap perniagaan yang tidak mampu membuatkan pemiliknya menjadi jutawan. Pemikiran manusia adalah, untuk menjadi seorang jutawan, ada perlu modal yang besar dan perniagaan yang besar. Tetapi tahukah anda, ada perniagaan kecil yang mampu menjadikan anda sebagai peniaga yang sangat berjaya? Malah mampu menjadikan anda sebagai salah seorang daripada mereka yang bergelar jutawan. Ya, kami ingin kongsikan rahsia ini dengan anda!Ini dibuktikan dengan kejayaan seorang peniaga kecil-kecilan yang berjaya merubah kehidupannya. Perniagaan yang hanya bermula dari kawasan tepi jalan ini mampu memberikan kemewahan kepada pemiliknya sekaligus menangkis pemikiran masyarakat yang mana berniaga kecil-kecilan tidak akan mampu memberikan kekayaan. Ini juga adalah bukti bagi mereka yang berani berhadapan dengan risiko. Perniagaan adalah 1 bidang yang memerlukan keberanian. Dan hanya mereka yang betul-betul berani sahaja mampu menjalankan perniagaan. Tidak semua orang berani untuk keluar daripada zon selesa mereka.

Rahsia ini dikongsikan pemilik perniagaan ini, tentang bagaimana beliau memulakan perniagaan kecil-kecilan yang akhirnya menjadikan dirinya sangat kaya dan mampu untuk memiliki perniagaan yang lebih besar. Kata orang, jika ada usaha, pasti ada kejayaannya. Semuanya hanya dengan ilmu. Ada ilmu, barang yang sedikit mampu menjadi setinggi gunung. Ada modal tetapi tiada ilmu, seperti perniagaan tanpa keuntungan. 

Siapa yang tiada modal untuk berniaga dan ingin memulakan perniagaan? Ataupun mereka yang tidak tahu bagaimana untuk memulakan perniagaan sendiri? Aku sarankan korang menonton video ini. Teknik perniagaan ini mampu korang aplikasikan di dalam perniagaan yang ingin anda jalankan. Dengan hanya modal yang kecil, mampu menjadikan anda sebagai salah seorang peniaga yang berjaya. Amaran! Hanya untuk mereka yang ingin merubah kehidupan mereka ke arah yang lebih baik. Dan khas untuk mereka yang ingin keluar daripada zon selesa. Ini hanyalah sebahagian jalan ke arah kejayaan anda. Semoga ianya membantu dan memberi manfaat.


loading...

Tiada ulasan

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com