Gaya lelaki dengan seluar pendek ~ Ceritaejoy Gaya lelaki dengan seluar pendek - Ceritaejoy

Gaya lelaki dengan seluar pendek

1:32 PTG

Gaya lelaki dengan seluar pendek|Gaya lelaki dengan Seluar pendek atau short pant boleh di lihat di mana-mana. Ia adalah gaya pilihan terutamanya bagi mereka yang sukakan cara ringkas dan mudah. Aku sendiri sentiasa mengenakan gaya dengan seluar pendek ini. Di sini aku kongsikan beberapa gaya lelaki dengan seluar pendek yang boleh dijadikan inspirasi untuk korang dalam mengayakan lagi fesyen cara ini.



Mens Summer Fashion Shorts Photography

Mens Summer Fashion Shorts Photos

Mens Summer Fashion Shorts Online

Mens Summer Fashion Shorts Inovation

Mens Summer Fashion Shorts 2014

You Might Also Like

4 comments

  1. lelaki kalau berseluar pendek ada yang kena ada yang tak kena....

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu. Kenalah pandai bergaya. Takut lain jadinya nanti. Hehehe

      Padam
  2. janji rambut kena semart akekekekeke

    jemput singgah ni lama dah tak beriya berkontest bagai hahahaha : http://bitttravel.blogspot.com/2015/08/contest-for-reader-bitt-2015.html

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com