Contest for reader bitt 2015. - ceritaejoy

Contest for reader bitt 2015.

4:50 PTG

Contest for reader bitt 2015|Sejujurnya, aku kurang pasti dengan apa yang perlu aku lakukan. Yang aku pasti aku kena teka yang mana satu iskandar, yang mana satu ismeth. Biasa aku join segmen, senang je nak faham, tapi kali ni macam susah pula. Wahahaha. Tapi takpe, disebabkan pemilik blog bitttravel sudi singgah ke blog kecil ceritaejoy, aku usahakan juga untuk join segmen/contest/teka gambar *aku tak tahu nak letak apa sebenarnya* hahahaha.

Ok, dari fahaman aku, aku kena teka yang mana satu iskandar dan mana satu ismeth. Cuba lihat gambar di bawah ini. Contest for reader bitt 2015.


Jawapan aku adalah: A : Ismeth B : Iskandar

Hahahaha. Ada hadiah tau yang korang boleh menangi jika dapat teka dengan betul. Sebenarnya, tak menang Contest for reader bitt 2015 pun takpa, janji dapat kenal dengan rakan blogger baru sekaligus memeriahkan dunia blogger malaysia. Tak gitu? Hehehehe.

Untuk korang yang nak join Contest for reader bitt 2015 ni, bolehlah click pada gambar di atas ya. *harap-harap ada rezekilah* hehehehe.

*extra post* 

Ketahui 6 bahan rahsia selain krimer & gula, yang mampu membuatkan rasa kopi jadi lebih luarbiasa. Ianya hanya ada disekeliling kita sahaja. Nak tahu rahsia ini? Ianya ada di SINI

You Might Also Like

2 comments

  1. terima kasih sudi join! ahhahahaha walaupon tak pasti siapa Iskandar dan Ismeth! hahahahaa nanti apa2 kita umumkan!

    terima kasih sekali lagi!

    BalasPadam
  2. hi...keputusan contest dah keluar...http://bitttravel.blogspot.my/2015/09/keputusan-kontest-teka-mana-iskandar.html

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email