Bayi yang dilahirkan pelajar darjah 5 meninggal dunia! - ceritaejoy

Bayi yang dilahirkan pelajar darjah 5 meninggal dunia!

1:28 PTG


Bayi yang dilahirkan pelajar darjah 5 meninggal dunia!|Sebelum ini, kecoh juga berita mengenai pelajar darjah 5 melahirkan bayi di jempol. Boleh baca di sini : Remaja bawah umur lahirkan bayi. Terbaru, bayi lelaki remaja ini telah pun meninggal dunia akibat komplikasi dalam perut.

JEMPOL 12 Ogos - Bayi lelaki yang dilahirkan oleh seorang budak berusia 11 tahun, pada Rabu lalu,meninggal dunia di Hospital Tuanku Najihah, Kuala Pilah lebih kurang pukul 3 pagi tadi.

Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Kebajikan, Pembangunan Wanita dan Keluarga negeri, Datuk Norhayati Omar berkata, beliau dimaklumkan perkara tersebut oleh pegawai Jabatan Kebajikan Masyakat (JKM).

“Saya difahamkan bayi itu meninggal dunia di Hospital Tuanku Ampuan Najihah, Kuala Pilah dan telah dibawa pulang ke rumah keluarganya di Bahau,” katanya ketika dihubungi.

Sementara itu, Ketua Polis daerah Jempol, Superintendan Hamzah Alias mengesahkan bayi tersebut meninggal dunia pukul 3 pagi tadi akibat komplikasi dalam perut. - 

Sumber: Utusan online

You Might Also Like

1 comments

  1. Anak syurga.. Ibunya pun terlalu muda tuk jga nya..

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email