Siapa omar borkan al gala? - ceritaejoy

Siapa omar borkan al gala?

10:42 PG

http://ceritaejoy.blogspot.com/

Siapa omar borkan Al-gala?|Aku saja lah bukak keyword dalam blog aku. Nak juga tengok apa yang orang search dekat blog aku ni. Dalam banyak-banyak keyword, keyword omar borkan lah yang membuatkan aku terbuka mata. Sebenarnya dah lama dah aku baca tentang lelaki ini, yang dihalau keluar dari arab saudi kerana terlalu handsome. Ha, sebab terlalu handsome, omar borkan di halau keluar dari arab saudi. Di sebabkan dah ada keyword ni, aku pun nak lah jugak kongsikan siapa pemilik nama omar borkan al-gala ni.

Omar borkan adalah seorang pelakon dan seorang jurugambar dari arab saudi. Dia di halau keluar dari arab saudi sewaktu menghadiri 1 majlis di sana. Khabarnya, ramai wanita yang jatuh cinta dan tidak keruan ketika melihat wajah lelaki ini. Dan atas sebab itulah, dia di halau keluar dari arab saudi. Hmm, teringat kisah nabi yusoff. Yang di dakwa kerana memiliki wajah yang terlalu tampan.


http://ceritaejoy.blogspot.com/

http://ceritaejoy.blogspot.com/


http://ceritaejoy.blogspot.com/

http://ceritaejoy.blogspot.com/

http://ceritaejoy.blogspot.com/

http://ceritaejoy.blogspot.com/

Ok, aku dah kongsikan sedikit gambar omar borkan al gala. Apa korang rasa? Macam aku orang lelaki ni, rasa biasa je, untuk orang perempuan, tak pasti la kan. Hahaha. Kalau korang minat dia, bolehlah follow ig beliau ya. Hahahhahahah. Semoga ia membantu rakan kita yang mencari siapa omar borkan al gala. 

You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email