Siapa omar borkan al gala? - Ceritaejoy

Header Ads

Siapa omar borkan al gala?

http://ceritaejoy.blogspot.com/

Siapa omar borkan Al-gala?|Aku saja lah bukak keyword dalam blog aku. Nak juga tengok apa yang orang search dekat blog aku ni. Dalam banyak-banyak keyword, keyword omar borkan lah yang membuatkan aku terbuka mata. Sebenarnya dah lama dah aku baca tentang lelaki ini, yang dihalau keluar dari arab saudi kerana terlalu handsome. Ha, sebab terlalu handsome, omar borkan di halau keluar dari arab saudi. Di sebabkan dah ada keyword ni, aku pun nak lah jugak kongsikan siapa pemilik nama omar borkan al-gala ni.

Omar borkan adalah seorang pelakon dan seorang jurugambar dari arab saudi. Dia di halau keluar dari arab saudi sewaktu menghadiri 1 majlis di sana. Khabarnya, ramai wanita yang jatuh cinta dan tidak keruan ketika melihat wajah lelaki ini. Dan atas sebab itulah, dia di halau keluar dari arab saudi. Hmm, teringat kisah nabi yusoff. Yang di dakwa kerana memiliki wajah yang terlalu tampan.


http://ceritaejoy.blogspot.com/

http://ceritaejoy.blogspot.com/


http://ceritaejoy.blogspot.com/

http://ceritaejoy.blogspot.com/

http://ceritaejoy.blogspot.com/

http://ceritaejoy.blogspot.com/

Ok, aku dah kongsikan sedikit gambar omar borkan al gala. Apa korang rasa? Macam aku orang lelaki ni, rasa biasa je, untuk orang perempuan, tak pasti la kan. Hahaha. Kalau korang minat dia, bolehlah follow ig beliau ya. Hahahhahahah. Semoga ia membantu rakan kita yang mencari siapa omar borkan al gala. 

Tiada ulasan

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com