Blogging hanya pada hari bekerja. - ceritaejoy

Blogging hanya pada hari bekerja.

1:01 PTG

Blogging hanya pada hari bekerja|Entry ini aku tujukan khas untuk diri aku. Hahaha. Kenapa? Sebabnya, aku tak mampu nak update blog aku ni pada hujung minggu. Konon nak bercerita waktu cuti hujung minggu, tapi habuk pun takdak. Hahahha.

Tah kenapa aku pun tak pasti. Ceritanya banyak untuk dikongsikan dekat blog ceritaejoy ni, tapi moodnya sahaja yang kurang. Ish. Itu malas namanya kan? Pernah juga aku duduk depan komputer waktu hujung minggu, dah bukak blog, dah taip tajuk entry dah, tapi jalan ceritanya langsung tak nampak. Apa yang aku buat? Layan youtube dengan laman web cerita. Wahahahaha.

Itu sebabnya, aku hanya blogging pada hari bekerja sahaja. Iaitu dari isnin ke jumaat. Sebab waktu ni, minda aku cergas untuk bekerja. *alasan je kan?* Tapi betul tau, aku rasa waktu ini sahaja aku mampu bercerita. Kalau hujung minggu, minda aku lebih fokus kepada family, jalan-jalan dan yang paling penting, tidur. Hahahaha.

Aku cukup respek dengan blogger malaysia yang punya idea tak kira waktu dan hari. Ada sahaja cerita yang ingin dikongsikan dengan jalan cerita yang sangat menarik. Hebat! Aku ni, tengok hari, kalau hujung minggu, jalan cerita aku memang merapu. Hahahaha.

Idea! Datanglah! Mood! Datanglah..

You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email