Tak sempat update blog. ~ Ceritaejoy Tak sempat update blog. - Ceritaejoy

Tak sempat update blog.

10:06 PTG

Tak sempat update blog|Sebenarnya ada banyak idea nak update, cuma tiada masa dan penat, Sekarang aku ada dekat ayutthaya thailand. Atas urusan kerja. Jadi kebanyakkan masa aku di ambil oleh mereka. Kalau datang jalan-jalan, bestla sikit kan? Hehehe. Nampak gayanya, macam hujung minggulah blog aku ni berupdate. Tapi takpe, tajuk-tajuk entry dah aku siapkan, cuma tunggu masa untuk dikarangkan sahaja. Banyak cerita menarik untuk di kongsikan, lebih banyak cerita sensasi juga. Apa pun, selamat berpuasa kepada rakan-rakan blogger malaysia. Semoga ramadan kali ini, cukup bermakna untuk anda semua. InsyaAllah.

You Might Also Like

2 comments

  1. biasa ah tuh..busy nak wat cmna kan..take your time..huhu

    BalasPadam
  2. Bila dah busy ..blog pon terbengkalai sekaki laa jwpnyer

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com