Tak sempat update blog. - ceritaejoy

Tak sempat update blog.

10:06 PTG

Tak sempat update blog|Sebenarnya ada banyak idea nak update, cuma tiada masa dan penat, Sekarang aku ada dekat ayutthaya thailand. Atas urusan kerja. Jadi kebanyakkan masa aku di ambil oleh mereka. Kalau datang jalan-jalan, bestla sikit kan? Hehehe. Nampak gayanya, macam hujung minggulah blog aku ni berupdate. Tapi takpe, tajuk-tajuk entry dah aku siapkan, cuma tunggu masa untuk dikarangkan sahaja. Banyak cerita menarik untuk di kongsikan, lebih banyak cerita sensasi juga. Apa pun, selamat berpuasa kepada rakan-rakan blogger malaysia. Semoga ramadan kali ini, cukup bermakna untuk anda semua. InsyaAllah.

You Might Also Like

2 comments

  1. biasa ah tuh..busy nak wat cmna kan..take your time..huhu

    BalasPadam
  2. Bila dah busy ..blog pon terbengkalai sekaki laa jwpnyer

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email