Kucing hidup semula selepas jatuh dari bangunan 17 tingkat! - ceritaejoy

Kucing hidup semula selepas jatuh dari bangunan 17 tingkat!

9:40 PG

Pernah dengar cerita yang kucing mempunyai 9 nyawa? Aku waktu kecik dulu, selalu dengar pasal perkara ni. Dan aku sangat percaya akan hal ini! Tetapi itu waktu kecil la. Bila dah besar sikit ni, minda itu berfungsi dengan baik. bukanlah cakap minda tak berfungsi waktu kecik, tapi kurang sempurna. Hehehehe. Baik, gambar di bawah adalah gambar kucing yang terjatuh daripada bangunan 17 tingkat. Tetapi, selepas beberapa ketika, kucing ini kembali bangkit! Untuk pencinta kucing, jangan teruskan bacaan anda!

gambar kucing normal
gambar kucing comel

gambar kucing comel

gambar kucing normal

Hahahahhaha. Sebenarnya, ia adalah simbahan cat yang sudah kering. Kucing ini boleh pulak tidur dekat situ. Kalau dari jauh, memang nampak ngeri la kan? Hehehehe.

You Might Also Like

2 comments

  1. kalau betul kucing tu bangun balik dan terjatuh dari tingkat yang tinggi, memang serammmm.... tapi pernah dengar jugalah, kucing ada 9 nyawa tu...

    BalasPadam
  2. serem .... haahsa

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email