Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias. - ceritaejoy

Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias.

8:22 PG

Segmen : Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias|Pagi ni, waktu buka blog, ada seorang rakan blogger menjemput aku join segmennya. Hahaha, macam hebat pula bunyinya dapat invite kan? Sebenarnya, biasa je, kita kenalah support antara satu sama lain kan?

Ok. Mudah jer untuk join, korang hanya perlu click dekat banner kat bawah ni. yer. Jom-jom.

http://ceritaejoy.blogspot.com/

You Might Also Like

11 comments

  1. hehe :) Terima Kasih Sbb sudi joen...good luck ye !!!

    BalasPadam
  2. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

    BalasPadam
  3. Singgah sini. Salam Ramadhan Kareem :)

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

    BalasPadam
  4. Hai . salam ramadhan ke 12 singgah sini sekali lagi. and wish you good luck !

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

    BalasPadam
  5. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  6. Good luck..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

    BalasPadam
  7. TAHNIAH!!! :)

    http://azizielias.blogspot.com/2015/06/pemenang-giveaway-nowseeheart-katakan.html

    BalasPadam
  8. TAHNIAH , awak menang !!
    http://azizielias.blogspot.com/2015/06/pemenang-giveaway-nowseeheart-katakan.html

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email