Giveaway Duit Raya Dari BBL. ~ ceritaejoy Giveaway Duit Raya Dari BBL. - ceritaejoy

Giveaway Duit Raya Dari BBL.

3:57 PTG


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti



BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

You Might Also Like

11 comments

  1. Salam Ramadhan,
    terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

    Dah update senarai peserta giveaway,
    boleh rujuk entri ini ya
    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum. Semoga berjaya. Jalan2 dr GA yg sama. ;)

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    BalasPadam
  3. Salam Ramadhan.good luck.blogwalking dari giveaway yg sama..:)

    http://qiyasaad.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html?m=1

    BalasPadam
  4. Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa. Good Luck dari segmen yang sama http://travellogdin.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    BalasPadam
  5. Salam Ramadhan.good luck.blogwalking dari giveaway yg sama..:)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    BalasPadam
  6. singgah sini. semoga menjadi yang bertuah mendapat duit raya ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    BalasPadam
  7. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  8. Salam Ramadhan...
    singgah dari segmen sama..:)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    jom join GA by EmasPutih

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html

    #done follow :D

    BalasPadam
  9. Singgah dari segmen yang sama..Done follow G+ sini..
    http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

    BalasPadam
  10. Selamat hari raya..

    BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

Blogger Malaysia