Pingbusuk dengan wajah baru. - ceritaejoy

Pingbusuk dengan wajah baru.

9:40 PG

babab.net


Pingbusuk dengan wajah baru|Pingbusuk kini berwajah baru, bukan itu sahaja, nama pingbusuk kini sudah bertukar kepada babab.net. Kenapa babab? Apa yang ingin dibababnya? Hahahaha. Pingbusuk atau babab.net ini merupakan satu laman yang digunakan oleh blogger malaysia malahan blogger daripada luar negara untuk "ping entry" blog mereka dan mendapatkan traffic yang tinggi.

Aku sendiri menggunakan pingbusuk ketika berblogging. Pingbusuk atau lebih dikenali dengan nama babab ini, banyak memberikan traffic kepada blog ceritaejoy. Cuma, pada awalnya, ada sedikit masalah untuk aku ping entry di babab.net. Tetapi selepas aku hantar email kepada babab.net, barulah dapat ping entry blog aku ni.

Jika anda ingin dapatkan traffic yang boleh dikatakan tinggi, bolehlah ping entry anda di babab.net. Ianya semudah ABC. Jom meriahkan dunia blogger malaysia. Yeah!


Haffizul Iskandar.

You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email