Gambar Penyelamat Gunakan Jengkaut Untuk Selamatkan Gajah. - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Gambar Penyelamat Gunakan Jengkaut Untuk Selamatkan Gajah.

gajah afrika

gajah afrika

gajah afrika

gajah afrika

gajah afrika

gajah afrika
loading...

7 ulasan:

  1. kesian betul gajah tu. huhu

    BalasPadam
  2. salam singgah n salam kenal terima kasih sudi singgah kat blog ya .. by the way,, x blh tengok haiwan2 macam ni huuu..sedih..

    BalasPadam
  3. aaa, kenapa sedih yer? Terima kasih sudi singgah sini ya. :)

    BalasPadam
  4. alololooo gajah ni pandai masuk xleh keluar eh

    BalasPadam
  5. Gajah ni tak sengaja masuk ni. Dia ingat swimming pool. Hehehehhe

    BalasPadam
  6. Gajah mandi lumpur nak cantikkan kulit ke? :D

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com