Blogger Tanpa Internet. - ceritaejoy

Blogger Tanpa Internet.

11:53 PG

Top Blogger Malaysia.

Blogger tanpa internet. Bagaimana keadaannya? Kalau di tanya pada top blogger malaysia, bertapa pentingnya internet kepada mereka, sudah tentu jawapannya, 300% ya!

Internet dan blogger memang tak boleh berpisah. Kan? Kalau di tanya pada aku, aku akan jawab, ada pun boleh, takda pun takpa. Sebabnya, aku bukanlah blogger sepenuh masa. Atau lebih tepat lagi, bukanlah top blogger malaysia pun. Hahahaha.

Jenis internet juga sering dipandang serius pada mereka. Kelajuan yang mereka cari. Kalau internet slow, boleh tukar hijau agaknya. Hahahahha.

Aku terfikir juga, bagaimana kalau mereka ke tempat, yang mana agak sukar untuk mereka dapatkan coverage ataupun langsung takda line internet kat situ.

Aku sebenarnya, masih juga tercari-cari, jika ada top blogger malaysia yang sudi kongsikan, bagaimana mereka berhadapan dengan perkara seperti ini.

Impian dalam kehidupan blogger sudah tentu untuk mencapai tahap yang tertinggi. Mungkin sekarang aku tidak mementingkan sangat akan internet ini. Atas kerana "status" aku yang masih belum mencapai tahap top blogger malaysia. 

Akan tetapi, kelak satu hari nanti, insyaAllah tercapai, aku pasti akan berhadapan dengan masalah seperti ini.

Jadi, kenalah belajar awal-awal. Tak gitu? Hahahha, bersemangat sungguh kan?

You Might Also Like

2 comments

  1. blogger tak blh idup tanpa internet.. tp internet boleh je idup tanpa blogger..

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email