Tension dengan instagram! - ceritaejoy

Tension dengan instagram!

10:39 PG

Aku la sang tua yang baru nak ada insta ni. Dah masuk 3 hari aku cuba nak register, tak dapat-dapat. Dah register sebenarnya, lepas tu dia suruh isikan digit yang dia send kat no hp kita tu. Aku tunggu 3 hari, message tu tak masuk-masuk. Dah kenapa wei? Huh!

Naik tensen pun ada. Yelah, nak kutuk-kutuk gambar member kat dalam tu dah tak boleh. Dia suruh kita isi digit tu dulu. 3 hari aku buat. Tak masuk-masuk pun message nye. Huh! Tensen pulak aku dibuatnya.

You Might Also Like

2 comments

  1. Alamak tak pernah pulak terjadi camni ..Sampai tga hari tu huhuhu..Sabar ya Ejoy ..Nanti blh la tuu..Ada masalah kot

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email