Peribadi Mereka Yang Lahir Pada Bulan May. - ceritaejoy

Peribadi Mereka Yang Lahir Pada Bulan May.

2:21 PTG

Waktu aku jalan-jalan kat Blog Mellyareenza,  Aku terbaca entry beliau yang bercerita tentang peribadi orang yang lahir pada bulan-bulan tertentu. Gadis manis ini lahirnya pada bulan April. Lepas baca je, aku pun cam terasa nak check jugak. So, aku pun terbang ke blog Ainiezulaikha,  Hehehe.

Jadi, Inilah coretan peribadi mereka yang lahir pada bulan May. :)

Mei:

"Kekerasan hati & degil, kuat semangat & bermotivasi tinggi, pemikiran yg tajam Mudah marah apabila tidak dikawal. Pandai menarik hati org lain & menarik perhatian. Perasaan yg amat mendalam.Cantik dr segi mental & fizikal.Tidak perlu dimotivasikan. Tetap pendirian tetapi mudah dipengaruhi oleh org lain dan mudah dipujuk. Bersikap sistematik (otak kiri).Suka berangan. Kuat daya firasat memahami apa yg terlintas di hati org lain tanpa diberitahu. Bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit.Daya khayalan yg tinggi.Permikiran yg tajam.Pandai berdebat.Fizikal yg baik.Kelemahan sistem pernafasan. Suka sastera,seni& muzik serta melancong. Tidak berapa suka duduk dirumah.Tidak boleh duduk diam. Tidak punya ramai anak.Rajin dan bersemangat tinggi.Agak boros."

Hehehe. Betul Ke? Ada yang betul nya juga. Kalau korang nak check peribadi korang, silalah ke blog Ainizulaikha yer. :)

You Might Also Like

6 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email