Pelajar IPT Mati Kena Kelar Dengan Teman Lelaki. - ceritaejoy

Pelajar IPT Mati Kena Kelar Dengan Teman Lelaki.

8:29 PG

Sebaran Di WhatApps:

Selamat tengahari YDH Dato/Tn/Pn,

Maklum Satu kes kekerasan yang berlaku di PLUS KM 228.2 (Menghala Selatan)(area Bukit Gantang)

Changkat Jering Repot : 157/15

Kesalahan : Sek 302 KK
IO : ASP Rahimi B Abdul Rahman

Pengadu : Kpl Noriah
Anggota Bilik Gerakan Taiping

Mangsa : Nursyuhada Bt Johari
Pelajar tahun pertama 1 di UITM Permatang Pauh, umur 17thn

Saksi : Md IKhbal B Ahmad
Kerja: Adjuster insuran

Tangkapan : Syarafi B Abu
KP: 901212-02-5479
Kerja : Tukang masak di Melaka

Ringkasan kes:

Hari ini jam lebih kurang 1155hrs, pengadu terima maklumat ada kes tikaman berlaku di PLUS kawasan Bukit Gantang.

Siasatan dapati saksi menunggang m/sikal daripada Pokok Assam ke Ipoh. Apabila lalu di tempat kejadian nampak sebuah kereta Proton Perdana warna hitam no BFA 5087 diletak di tepi highway dan seorang perempuan keluar daripada kereta melalui pintu pemandu dan jatuh pada jalan. Seorang lelaki keluar daripada kereta dan tarik mangsa perempuan itu ke tepi besi penghalang jalan. Lelaki tersebut kemudian lepas besi penghalang dan lari masuk ke hutan.


Saksi berhenti motorsikal dan lihat ramai orang awam berhenti. Saksi nampak mangsa ada kesan kena kelar pada leher. Semasa orang awam berkumpul, tiba-tiba lelaki tadi muncul balik dan buka pintu kereta dan ambil sebuah handset lalu cakap dengan sesiape x pasti dengan kata : minta maaf Dan dia telah buat silap..

You Might Also Like

1 comments

  1. Macam2 hal berlaku ...Sekarang ni nak bunuh orang nak buat apa2 kat orang tak yah fikir ke ?? Main bunuh jer main kelar jer..Sedih sangat tgk..

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email