Majikan Beri Bonus Dalam Bentuk Layanan Seks Kepada Pekerja! - ceritaejoy

Majikan Beri Bonus Dalam Bentuk Layanan Seks Kepada Pekerja!

1:55 PTGKebiasaannya syarikat di Malaysia atau mana-mana negara akan memberi bonus dalam bentuk wang ringgit dan sering kali menjadikan gaji sebagai kiraan bonus. 


Namun berbeza pula dengan sebuah syarikat teknologi di Beijing, Qihoo360 yang mana pihak pentadbir mereka bukan memberikan bonus dalam bentuk wang ringgit tetapi dengan memberi peluang untuk bermalam dengan pelakon lucah Jepun, Julia Kyoka kepada kakitangan yang bertuah. Khabar berita berkenaan bonus yang aneh itu tersebar di internet. Bagaimanapun perkhabaran tersebut dinafikan oleh pihak Qihoo360 dan mendakwa itu adalah senarai palsu. Kemudiannya tidak lama selepas itu keluar pula senarai baru tetapi kali ini tanpa ‘bonus’ Julia Kyoko.

You Might Also Like

2 comments

  1. kalau bonus bercorak yang begini pastinya ramai pekerja lelaki akan berusaha bersungguh-sungguh ni.... uhuksss....

    BalasPadam
  2. haha kat Beijing, biaq pi la kan ...jangan kat sini kita sudah, nanti ramai lak aply kerja kat syarikat tu hehe :)

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email