Majikan Beri Bonus Dalam Bentuk Layanan Seks Kepada Pekerja! - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Majikan Beri Bonus Dalam Bentuk Layanan Seks Kepada Pekerja!Kebiasaannya syarikat di Malaysia atau mana-mana negara akan memberi bonus dalam bentuk wang ringgit dan sering kali menjadikan gaji sebagai kiraan bonus. 


Namun berbeza pula dengan sebuah syarikat teknologi di Beijing, Qihoo360 yang mana pihak pentadbir mereka bukan memberikan bonus dalam bentuk wang ringgit tetapi dengan memberi peluang untuk bermalam dengan pelakon lucah Jepun, Julia Kyoka kepada kakitangan yang bertuah. Khabar berita berkenaan bonus yang aneh itu tersebar di internet. Bagaimanapun perkhabaran tersebut dinafikan oleh pihak Qihoo360 dan mendakwa itu adalah senarai palsu. Kemudiannya tidak lama selepas itu keluar pula senarai baru tetapi kali ini tanpa ‘bonus’ Julia Kyoko.
loading...

2 ulasan:

  1. kalau bonus bercorak yang begini pastinya ramai pekerja lelaki akan berusaha bersungguh-sungguh ni.... uhuksss....

    BalasPadam
  2. haha kat Beijing, biaq pi la kan ...jangan kat sini kita sudah, nanti ramai lak aply kerja kat syarikat tu hehe :)

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com