Koleksi Gambar Yang OMG!! - ceritaejoy

Koleksi Gambar Yang OMG!!

12:16 PTG

Koleksi Gambar Yang OMG!!

Koleksi Gambar Yang OMG!!

Koleksi Gambar Yang OMG!!

Koleksi Gambar Yang OMG!!

Koleksi Gambar Yang OMG!!

Koleksi Gambar Yang OMG!!

Koleksi Gambar Yang OMG!!

Koleksi Gambar Yang OMG!!

You Might Also Like

4 comments

  1. pc tu lawak. stress sangat kot. sampai lempar keyboard ke monitor pc. hahahaa

    BalasPadam
  2. Bonde pernah terjadi dlm pic no 3 , tapi bkn kat kereta, kat gate masa ddk apartment dulu, masa pergi keje x ada, bila balik keje dah penuh lebah... sangat terkejut time tu... makan masa nak masuk rumah panggil bomba...

    BalasPadam
  3. sius x leh blah gambar dia..hehe

    BalasPadam
  4. yang sarang lebah tu bahaya kan, sekali buka pintu kereta habis kena sengat ..

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email