3 Gambar Raja Ema Berbaju Tidur Terdedah! - ceritaejoy

3 Gambar Raja Ema Berbaju Tidur Terdedah!

2:45 PTG


Lama betul tak dengar khabar berita pelakon yang popular dengan lagu ‘Angan-Angan’ ni. Siapa lagi kalau bukan Raja Ema.

Kali terakhir Mek dengar, Raja Ema dilantik menjadi duta produk minuman pelangsingan badan. Tetapi, tiba-tiba Mek ternampak foto seksi Raja Ema berbaju tidur ni.

Fuh! Dengan posing yang mengancam ni, tak melampau kalau Mek cakap Raja Ema masih nampak muda remaja.

Sebenarnya, Raja Ema bukanlah suka-suka nak pose ‘maut’ dengan baju tidur ni. Bila kami selidik, ia merupakan sesi photoshoot produk terbaru keluaran Raja Ema iaitu ‘Raja Ema Sleep Wear Collection 2015′.

Salah pandang, memang tak cam siapa gerangan wanita dalam foto ni. Maklumlah, dengan imej yang baru berambut blonde, Macam minah salleh dah rupanya.

Malah, Raja Ema tampak makin seksi dengan caranya yang tersendiri. Hmm, korang fikirlah sendiri ya? Malas Mek nak cerita panjang-panjang. Hehe.

Apa kata, kita layan dulu foto-foto terbaru Raja Ema ni, nak tak?



You Might Also Like

4 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email