Bukan Begini Caranya Meniaga Online. - ceritaejoy

Bukan Begini Caranya Meniaga Online.

4:25 PTG

You Might Also Like

12 comments

  1. glurppp..biar benar?? macam ni ke berniaga? so far kalau saya pernah terbayar lebih & dapat baki dari peniaga..ni peniaga nak untung ni

    BalasPadam
  2. mama pun terbaca benda ni tadi.. baru nk post.. hahaha... cancel, sebab awak post dulu.. kahkah

    BalasPadam
  3. Itulah. Saya kalau kena sekali, confirm tak berminat nak beli lagi walaupun produknya adalah yang terbaik di dunia. Hish.

    BalasPadam
  4. Wow...macam ni punya makhluk pun ada ye.. :0

    BalasPadam
  5. Eeiiiii
    Anoying sungguh... lain kali x payah berurusan dgn penjual yg macam ni....
    Ya Allah berilah petunjuk pada beliau

    BalasPadam
  6. huh...kasarnya bahasa, camana nak maju !!

    BalasPadam
  7. kejam...
    kawan saya pernah la beli online.. duit lebih dia bagi sekali brg pos

    BalasPadam
  8. bahaya nye camni . kasi sengat la peniaga niii ! nk menjual pon riba . ape laaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ish. Sengat apa tu? Saya takde sengat-sengat ni. Hehehehe

      Padam
  9. huihhh . makan duit haram ni . pastu bagi anak anak makan . terbaikkkkk

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email