Bukan Begini Caranya Meniaga Online. - Ceritaejoy

Header Ads

Bukan Begini Caranya Meniaga Online.

12 ulasan:

  1. glurppp..biar benar?? macam ni ke berniaga? so far kalau saya pernah terbayar lebih & dapat baki dari peniaga..ni peniaga nak untung ni

    BalasPadam
  2. mama pun terbaca benda ni tadi.. baru nk post.. hahaha... cancel, sebab awak post dulu.. kahkah

    BalasPadam
  3. Itulah. Saya kalau kena sekali, confirm tak berminat nak beli lagi walaupun produknya adalah yang terbaik di dunia. Hish.

    BalasPadam
  4. Wow...macam ni punya makhluk pun ada ye.. :0

    BalasPadam
  5. Eeiiiii
    Anoying sungguh... lain kali x payah berurusan dgn penjual yg macam ni....
    Ya Allah berilah petunjuk pada beliau

    BalasPadam
  6. huh...kasarnya bahasa, camana nak maju !!

    BalasPadam
  7. kejam...
    kawan saya pernah la beli online.. duit lebih dia bagi sekali brg pos

    BalasPadam
  8. bahaya nye camni . kasi sengat la peniaga niii ! nk menjual pon riba . ape laaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ish. Sengat apa tu? Saya takde sengat-sengat ni. Hehehehe

      Padam
  9. huihhh . makan duit haram ni . pastu bagi anak anak makan . terbaikkkkk

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com