• Breaking News

    25 Februari 2015

    Bukan Begini Caranya Meniaga Online.

    12 ulasan:

    1. glurppp..biar benar?? macam ni ke berniaga? so far kalau saya pernah terbayar lebih & dapat baki dari peniaga..ni peniaga nak untung ni

      BalasPadam
    2. mama pun terbaca benda ni tadi.. baru nk post.. hahaha... cancel, sebab awak post dulu.. kahkah

      BalasPadam
    3. Itulah. Saya kalau kena sekali, confirm tak berminat nak beli lagi walaupun produknya adalah yang terbaik di dunia. Hish.

      BalasPadam
    4. Wow...macam ni punya makhluk pun ada ye.. :0

      BalasPadam
    5. Eeiiiii
      Anoying sungguh... lain kali x payah berurusan dgn penjual yg macam ni....
      Ya Allah berilah petunjuk pada beliau

      BalasPadam
    6. huh...kasarnya bahasa, camana nak maju !!

      BalasPadam
    7. kejam...
      kawan saya pernah la beli online.. duit lebih dia bagi sekali brg pos

      BalasPadam
    8. bahaya nye camni . kasi sengat la peniaga niii ! nk menjual pon riba . ape laaa

      BalasPadam
      Balasan
      1. Ish. Sengat apa tu? Saya takde sengat-sengat ni. Hehehehe

        Padam
    9. huihhh . makan duit haram ni . pastu bagi anak anak makan . terbaikkkkk

      BalasPadam

    Popular Post

    Blogger Malaysia